Klik og se annoncen

Da Thomas Zwakula i sin tid begyndte at læse til finansøkonom, var det med henblik på at arbejde som ejendomsmægler. Sådan gik det midlertidigt ikke. Han fik nemlig arbejde hos Nykredit, og fortsatte derefter i den finansielle branche, men fra den første marts i år er drømmen om at blive mægler endelig gået i opfyldelse for Thomas Zwakula.
Han er nemlig tiltrådt som partner hos EDC Poul Erik Bech/Carl Erik Hansen & Co. i Slagelse.
- Drømmen om at blive mægler har ligesom altid været der, og så kender jeg Henrik (Henrik Hjortkær, indehaver af EDC Slagelse. Red.) fra tidligere, hvor jeg arbejdede for Nykredit og han for Nybolig. Vi har holdt kontakten ved lige, og så kom vi til at snakke om, at det vil være en god løsning, hvis jeg blev partner i EDC sammen med ham.

En kæde med godt omdømme

Thomas Zwakula bor i Næstved med sin kone og to børn, men han har altid arbejdet i Slagelse, og har derfor et stort kendskab til lokalområdet.
- Senest har jeg været med til at starte Sparekassen Kronjylland op i Slagelse, og jeg kan se store potentialer i området. Både for EDC overordnet og for vores forretning. For mig var det vigtigt at kunne indgå i en kæde som har et godt omdømme. Med tiden håber jeg da også, at vi bliver endnu mere kendte lokalt og gerne bliver den bedst sælgende mægler i Slagelse. I EDC er kæden en stor styrke, og giver nogle muligheder, som man ikke får mange andre steder.

Den lokale forankring
Generelt har den lokale forankring været et springende punkt i forhold til Thomas Zwakulas´ valg om at indgå som partner i EDC-afdelingen.
- Jeg synes, at EDC er meget lokale, og har et stort lokalt fokus i deres afdelinger. Poul Erik Bech Fonden er et godt eksempel på, hvordan man vælger at give noget tilbage til nærmiljøet og dem, der gør en forskel her. Det er jeg rigtig glad for at være blevet en del af, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle EDC i Slagelse fremover.