Klik og se annoncen

Carl Ras har allerede overtaget bygningen og har store planer for den nye butik, der vil åbne i foråret 2019 og iflg. virksomheden selv bliver byens stærkeste specialist i værktøj og beslag:
- I den nye butik vil kunderne kunne finde alt det, der kendetegner Carl Ras' håndværkerbutikker: Danmarks største udvalg bl.a. inden for beslag, eksempelvis alt omkring døren; greb, låse, paskviller og dørautomatik. El-værktøj fylder også, med alt fra skruemaskiner til lamelfræsere. På hverdagens forbrugsvarer er det værd at kigge efter Blå Priser, som er faste lave priser på det, du bruger mest, fx skruer, bor, fugemasse og håndværktøj.

LÆS OGSÅ: Per B. Madsen overtager den daglige ledelse af Slagelse Erhvervscenter

Butikkens placering er optimal for håndværkerne - den er nemt at komme til og ligger kun 2 minutters kørsel fra motorvejen, og så er der masser af parkeringsplads lige udenfor døren.

- Det er naturligt for os at udvide til Slagelse, fordi vi allerede har mange kunder i området, der serviceres af vores kørende konsulenter. Fremover vil vi kunne tilbyde dem og nye kunder den fulde Carl Ras-servicepakke med daglig personlig betjening af isenkræmmere i et nyt engroscenter med mere end 14.000 varenumre på hylderne, fortæller Jan Nowak Rasmussen.

Fokus på service

Udover ombygningen går Carl Ras nu i gang med at finde de helt rette medarbejdere til den nye butik og er i gang med at sætte et stærkt hold af faguddannede specialister, som er klar til at guide kunderne i butikkens sortiment:

- Butikken skal allerede fra dag ét yde skarp kundeservice og spille 100 procent, så vi forventer, at det bliver et mix af nye kræfter og erfarne folk fra vore andre butikker, slutter Jan Nowak Rasmussen.