Klik og se annoncen

Det har været skiftedag i Rådhuspladsens Ure & Guld på Rådhuspladsen i Slagelse. Katrine Blume Jørgensen har overtaget forretningen, som har været udsat for et frisk pust med bl.a. maling og ny gulvbelægning og åbning til baglokalet, så forretningslokalet er blevet udvidet. - Hele familien har været igang, smiler Katrine, som kender branchen helt til bunds.

- Jeg har været i guldsmedebranchen hele mit liv. Både min far og min farfar har haft guldsmedebutikker i København, hvor jeg har været ansat i mange år, og hvor jeg også er udlært. Jeg har været ansat i en grossistvirksomhed, også i guldsmedebranchen, og de sidste otte år har jeg været markedsføringsansvarlig for Plaza Ure og Smykker, fortæller Katrine, som i dag bor lige udenfor Ringsted, men allerede på forhånd kender Slagelse ganske godt.

- Jeg er kommet som leverandør og har besøgt alle guldsmedeforretninger her - og så gik jeg også på Flakkebjerg Ungdomsskole.

Det var også kendskabet til lokalområdet, som førte til købet af forretningen i Slagelse.

- Pludselig fik jeg talt med Jørgen (Vejlskov, red.), som gennem mere end 23 år har drevet Rådhuspladsens Ure & Guld.

- Jeg vidste godt han gerne ville sælge, og jeg overtog egentlig forretningen 1. oktober. Den første måned har vi gået og hjulpet hinanden lidt, men fra 1. november er jeg her på fuld tid, smiler Katrine Jørgensen, som fredag og lørdag markerede overtagelsen med bobler og fejring sammen med kunderne.

Samme stil - og særligt fokus på vielsesringe

- Jeg vil gerne fortsætte forretningen i samme stil, med gode, lækre varer. Og så kommer vi til at gøre rigtig meget ud af vielsesringe, fortæller Katrine..

- Vi har indrettet en særlig plads til netop den afdeling, med et kæmpe udvalg og kompetente piger til at vejlede - og god tid. Evt. kan man også bestille tid på forhånd. Det vil også være muligt at få vielsesringe designet efter egne ønsker, vi har en guldsmed tilknyttet forretningen.

Uddannet urmager

- Vi har også en uddannet urmager ansat, det er jeg virkelig glad for, understreger Katrine, som også har tilført nye mærker, bl.a. Seiko og Tommy Hilfiger ure, samt smykker fra Pernille Corydon.

Som noget nyt bliver det også muligt at få lavet huller i ørerne hos Rådhuspladsens Ure & Guld.

Også den gode service vægtes højt hos den ny ejer.

- Vi har nogle lækre og eksklusive varer, og så er det vigtigt man også år den rigtige vejledning og rådgivning, understreges det.

- Nu tager vi hul på et nyt kapitel, det er superspændende - og jeg er meget glad, understreger Katrine Blume Jørgensen.

- Vi håber folk kigger ind - vi vil virkelig gerne ha' folk kommer ind og siger hej og ser butikken.