Klik og se annoncen

Rema 1000's nye butik i Slagelse er ved at være klar til åbning. Den nye butik er på mere end 800 kvadratmeter og giver de handlende masser af plads at boltre sig på. Den 27-årige Rema 1000-købmand Christian Zoll har set frem til denne dag og glæder sig til at byde kunderne indenfor i den nye butik.

- Vi glæder os alle til at byde kunderne velkommen til vores åbningsfest d. 20. september med masser af gode tilbud. Vi har ventet længe på denne dag og arbejdet hårdt for at nå det hele, så vi kan give vores kunder en hyggelig indkøbstur, siger Christian Zoll, der roser alle de involverede i projektet.

Har REMA 1000 i blodet

Det er en erfaren mand, der bliver købmand i den nye butik, for Christian er ikke uvant i rollen som selvstændig købmand hos Rema 1000. De sidste fem år har han brugt på at gøre indkøbsoplevelsen for kunderne i REMA 1000 på Holbækvej mere overskuelig og hyggeligere, men nu glæder han sig til at overdrage butikken til en ny REMA købmand.

Christian Zoll er efterhånden godt bekendt med REMA 1000s værdier. Hans far Jesper Zoll kunne i 2016 fejre 20 års jubilæum som købmand i REMA 1000, og lige nu købmand i REMA 1000 på Korsørvej sammen med sin kone Gitte Zoll - den samme butik som Christian også blev udlært fra. Som kun 24-årig overtog Christian butikken på Holbækvej fra sine forældre, så de kunne koncentrere sig om REMA-butikken i den anden ende af byen.

- Det var en lærerig oplevelse at være med til at bygge REMA 1000 på Holbækvej op, og selvom jeg kommer til at savne alle de dygtige medarbejdere og lokale kunder, så ser jeg frem til en ny udfordring. Mange af de erfaringer jeg gjorde mig som købmand på Holbækvej, tager jeg med videre.

I den nye og større butik er der plads til brede gange og et stort salgsareal. Her vil Christian blandt andet prioritere en stor og indbydende frugt- og grøntafdeling.

- Med de ekstra kvadratmeter kan vi præsentere vores udvalg af varer på en indbydende måde, der gør det nemmere for kunderne at danne sig et overblik. Det også utroligt vigtigt for os, at vores frugt og grønt afdeling altid er frisk og indbydende, og at hylderne i butikken altid er fyldte, så kunderne aldrig går forgæves, siger Christian Zoll.

Vil føre mere liv til Slagelses Østby

Selv håber Christian, at han med åbningen af den nye REMA 1000 kan føre lidt mere liv til østbyen, der huser mere end 4000 indbyggere, deriblandt ham selv, hans kone og deres tre børn.

- Mit mål er at være med til at styrke og udvikle på lokalmiljøet i den her ende af byen. Der er mange dagligvarebutikker i Slagelse, men ikke i området omkring Byskovvej. Der mangler et godt alternativ til de forældre, der har børn i Søndermarksskolen eller i en af de børnehaver, der er i området. Når vi åbner den 20., håber jeg, at mange vil få nemmere ved at hente deres børn og klare indkøbene samtidig, siger Christian Zoll.

- Jeg synes, det skal være en fordel for begge parter, at der ligger en børnehave og en dagligvarehandel ved siden af hinanden. Derfor håber jeg også på, at jeg kan hjælpe børnehaverne med mindre events som f.eks. juletræsfest og fastelavnsfest. Nu bor jeg selv i området, og det er vigtigt for mig at drive butikken som en lokal købmand. De skal ikke føle, de handler i REMA, de skal føle, at de handler hos Christian, siger Christian Zoll.

Butikken vil fra d. 21. september have åbent alle ugens dage fra kl. 7.00 - kl. 21.00.