Klik og se annoncen

Der har længe været en tendens til at varebiler får mere og mere udstyr, og at kunderne efterspørger det samme komfortudstyr, som de er vant til at have i deres personbiler.

Citroen Jumpy har da gså længe været kendt for udover sublime køreegenskaber, at have noget virkelig lækkert udstyr såsom Apple Carplay, bakkamera, mulighed for op til 2500 kilo på krogen m.m.

- Og nu går Citroen skridtet videre og lavet en decideret topmodel, som indeholder alt det bedste, og mere til, konstaterer Alexander Lyhne Christensen, salgschef erhverv hos P.M. Olsen A/S.

- Af standardudstyret i Masterline kan nævnes; Xenon forlygter, automatisk klimaanlæg, nøglefri adgang, multifunktions læderrat samt original Webasto Oliefyr med timer og fjernbetjening.

Det var præcis det som fik Sven Thor til at falde for netop Jumpy Masterline modellen som han i sidste uge afhentede hos P.M Olsen i Slagelse.

- Sven Thor havde været ude og besøge næsten alle byens forhandlere af erhvervsbiler, men det var her hos P.M Olsen vi endte med at få enderne til at mødes, fortæller Alexander.

- Sven Thor havde ud over ønsker til selve bilen også et stort ønske om at få den udstyret, så den kunne blive hans tro væbner i dagligdagens opgaver, som udføres i alle slags vejr og i farlige situationer.

Så Alexander fik til opgave at sørge for at bilen kunne matche Svens Thors behov.

- Jeg har heldigvis nogle rigtig dygtige samarbejdspartnere på alle områder, når vi taler ombygning af erhvervsbiler, så jeg vidste lige præcis hvem jeg skulle kontakte for at vi kunne lave den helt rigtige løsning til Thors Træpleje, fortæller Alexander.

- Det viser sig eksempelvis i at få den helt rigtige reklame på bilen, samt en stor refleksplanke, som opfylder de nyste lovkrav. Yderligere fik vi monteret blitzblink på alle sider af bilen, samt to blink på taget, så bilen er synlig i trafikken, når den bliver kaldt ud til hasteopgaver.

Sven Thor fik ligeledes derudover en special-reol i kabinen, samt monteret arbejdslys på bilen, så den kan fungere som en praktisk hjælper i hverdagen.

Klar til at hjælpe

Alexander er som altid klar til at hjælpe alle, som kommer ind hos P.M. Olsen A/S for at få et tilbud på en ny eller brugt erhvervsbil, og han er ikke bange for at tage udfordringen op hvis man har specielle ønsker til indretning eller opbygning.

- Netop nu har vi en masse spændende, næsten nye varebiler, som der er lavet nogle rigtig gode priser på.

Priserne for Citroën Jumpy Masterline starter ved kr. 197.990 ekskl. moms., oplyser Alexander.