Klik og se annoncen

- Det var en skøn aften og det meget flotte sommervejr gav en fin stemning, fortæller Carsten Nordbo.

- I år havde løbet som bekendt start og mål i Anlægget, og der var mange som gerne ville være med, vi nåede op på 1.038 deltagere.

Børnene lagde flot ud på en rute rundt i Anlægget. Ruten var 1 mile (1,6 km.) og alle børn kom godt i mål som vindere, og fik en fortjent guldmedalje.

LÆS OGSÅ: Flotte festugevine klar i butikkerne

Dernæst var det tid til gangfolket som skulle gå en rundstrækning i Anlægget og byens gader på 5 km - og til sidst blev 5-10 km løberne sendt af sted ud i varmen.

Donation til Hjerteforeningen

I år var der en donation med i løbet, idet der for hver gået/løbet km. gik 5 kr. til Hjerterytterne/Hjerteforeningen. Det blev til mange km - i alt 5.778 km. så der blev indsamlet kr. 28.890, penge som bidrager til Hjerteforeningens forskning og informationsarbejde.

LÆS OGSÅ: Festugen fik fantastisk start

Vinderne af 5 km. drenge blev 14 årige Lukas Jeppesen med en tid på 18 :26, - 5 km. pige blev 17 årige Josefine Munksdorf med en tid på 20:43.

Vinderne af 10 km. blev 20 årige Alexander Nielsen med en tid på 34:14 og J. Christensen med en tid på 47:30

- I år havde personaleafdelingen fra Slagelse kommune valgt at bakke lokalt op og havde over 200 deltagere med - endvidere var der en række andre lokale firmaer og foreninger som brugte løbet som et event. Dejligt med lokal opbakning, konstaterer Carsten Nordbo.