Klik og se annoncen

- Det er bare nemt at hente en trailer med det hele. Og så er vi billige.

De to ting ser Michael Stoklund som væsentlige årsager til at virksomheden nettofest.dk i Slagelse er kommet nærmest flyvende fra start. Og allerede efter det første år er ved at være vokset ud af lokalerne i Popz-huset på Sorøvej 11 i Slagelse.

- Vi laver festudlejning, men på en helt anden måde end andre. Faktisk er vi de eneste der gør sådan som vi gør, og det får vi rigtig stor ros for. Vi har rygende travlt, og ideen er blevet en stor succes, lyder det fra Michael Stoklund.

- Mens andre festudlejere tager f.eks. 2 kr. for en gaffel, 3 kr. for et vinglas og 4 kr. for en tallerken, har vi købt og opbygget cargotrailere, således at de indeholder alt det, der skal bruges til en god fest. Bl.a. 50 polstrede stole, ni borde, porcelæn, bestik og glas i alle tænkelige udformninger x 52, salt- og peberbøsser, kaffe- og tekander, lysestager og blomstervaser.

Så man booker en trailer, henter den - og når man åbner den, skal man blot tage de forskellige ting ud og dække bord.

Michael Stoklund fortæller at han selv har udviklet ideen.

- Det startede faktisk med at jeg havde 20 stole, som jeg havde købt til et andet projekt. Da det ikke blev til noget, nænnede jeg ikke at sælge dem, og jeg prøvede i stedet at leje dem ud via Den Blå Avis. Så skulle jeg også ha' nogle borde - og så greb det om sig!

For Michael Stoklund er Nettofest.dk ikke et fuldtidsjob. Endnu i hvertfald.

Til daglig er han klejnsmed og tager turen fra Slagelse til arbejdspladsen i Tølløse, og han havde absolut ikke drømt om at han også skulle være festudlejer.

For travlt til tunge tanker

Til gengæld blev starten som selvstændig samtidig vejen ud af en svær tid.

- Historien bag Nettofest er, at jeg grundet en stor sorg fik en depression og brugte alt for meget tid på at sidde og tænke over mit liv.

Så kom jeg på denne ide og i gang med firmaet. Og pludselig var der ikke lige tid til at være deprimeret mere, smiler Michael. Som dog aldrig havde forestillet sig, at det skulle gribe sådan om sig.

- Der er ikke mange weekender hvor trailerne holder i garagen.

Bookinglisten er også godt fyldt op i både 2019 og 2020.

I dag er der da også mere end rigeligt at se til, når både fuldtidsjob og festudlejning skal passes.

- Nogle dage møder jeg tidligt og springer frokostpausen over, så jeg kan komme lidt tidligere hjem, fortæller Michael.

For selv om konceptet er enkelt, er der stadig ganske meget arbejde som skal gøres.

- Kunderne kommer gerne og henter trailerne torsdag, og afleverer mandag. Så bruger vi tirsdag-onsdag på at tælle op og gøre klar, så alt er i orden.

Alt til 50 personer

Som udgangspunkt er trailerne pakket til 50 personer. Men der kan både tages fra og lægges til, understreger Michael Stoklund og Alexander Bagge, som både er kollega i smedevirksomheden og samtidig Nettofest.dk's mand i Tølløse. Efter blot et år er virksomheden nemlig suppleret med en afdeling i Tølløse, og konceptet er så efterspurgt at en nye stribe festtrailere er på vej, således at der til næste år vil være tre trailere i både Slagelse og Tølløse.

- Det er to selvstændige virksomheder, men vi hjælper hinanden.

Nettofest.dk tilbyder i dag også både slush-ice og popcorn-maskiner, samt store, flotte festtelte, incl. gulv. Ligesom med de øvrige ting er der tale om et 'hjælp til selvhjælp' koncept, hvor kunderne selv står for opsætningen.

Se evt. mere på www.nettofest.dk