Klik og se annoncen

Slagelse Håndboldklub - den klub, der i august bl.a. arrangerede det store beach-håndboldstævne ved Stillinge Strand - er netop nu i fuld gang med træningen for alle sine hold.

Turneringsstarten er på programmet. Og lidt før turneringsstart kiggede vi bl.a. ind til det SHK-hold, der hedder Drenge U-12. Holdet træner ikke mindst i Gymnasiehallen ved Vester Ringgade.

Bred trænerstab

U-12-holdet hos Slagelse Håndboldklub gjorde det super-godt allerede i forrige år, og det har i år fået tilknyttet en håndbold- og trænerkapacitet som Morten Bjerre.

Bjerre er kendt som tidligere landsholdsspiller og bl.a. assistent-træner for Aalborg DH.

- Det giver selvsagt en yderlige dimension til træning, når man kan få så kompetente kræfter til at være inde over holdet. Og det betyder,at der bliver set på spillerne med andre øjne, hvilket medvirker til yderligere at udvikle det talentfulde U12 drengehold, fortæller Lotte Albæk fra SHK til Uge Nyt.

Drengene træner nu 3 x halvanden time om ugen og trænes udover af Morten Bjerre fortsat også af både Lotte Albæk og Peter Holme, som har været inde over holdet i de tidligere tre sæsoner!

Holme: En god mulighed

Peter Holme: - Da muligheden for at knytte Morten til holdet kom, kunne vi ikke andet end takke ja! Morten kommer som bekendt fra en assistenttræner-stilling i herreligaen og har derfor fingeren på pulsen, hvilke tendenser der for øjeblikket fokuseres på i moderne håndbold.

- Desuden er det altid godt med nye øjne, der måske ser tingene på en lidt anden måde! Vores U-12 drenge har en stor bred trup, så det er rigtig mange spillere der får glæde af den nye trænersammensætning, påpeger Peter Holme.

Og tilføjer da også et lille PS: - Skulle der være friske drenge i årgang 2002, der vil prøve det spændende træningsmiljø er de da også yderst velkomne!

Se mere i Uge Nyt.