Klik og se annoncen

Gurli Gris elsker at hoppe i mudderpøle, se hr. Kartoffel i fjernsynet og lege med yndlingsbamsen Teddy. Og nu har alle nysgerrige børn muligheden for at lære den populære børnefigur endnu bedre at kende. Gurli Gris og hendes lillebror Gustav gæster nemlig 19 forskellige Bilka Hypermarkeder, herunder Bilka Slagelse d. 17. august kl. 10-13, når Bilka holder fødselsdag.

- Gurli Gris er meget populær. Derfor er vi også stolte af vores landsdækkende Gurli Gris-tour, så fans kan møde både Gurli og Gustav Gris, fortæller Bilkas eventansvarlige Nicki Stougaard, og fortsætter:

- Vi glæder os til nogle sjove og hyggelige dage og sørger selvfølgelig for kaffe til de forældre, der er med.

Det er en stor dag, når Gurli Gris besøger Bilka, og derfor får alle børn et gratis aktivitetshæfte og klistermærker med hjem som minde. Eventen, der er arrangeret i samarbejde med Nordic Event Company, foregår i 19 forskellige byer, hvor de første 300 børn i hver butik kan møde Gurli og Gustav Gris.

- Vi kan ikke garantere, at alle børn når at hilse på Gurli Gris, og derfor sørger vi for, at alle stadig får et aktivitetshæfte og klistermærker med hjem helt gratis, siger Nicki Stougaard.

Læs evt. mere på https://www.bilka.dk/gurligris