Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelses farlige centerforward fra 1960'erne Ove Sus Jensen havde netop - lige kommet ind på stadion - overfor Uge Nyt slået fast, at 'nu skal der altså ske noget på SBI-holdet, og man skal tro på det. Også i dag på hjemmebanen...

Og hvad skete?

Efter 1. minut og 40 sekunder sendte Helsingør bolden i kassen, efter lidt af en friløber ude i højre side. SBI-keeper Oliver Foss nåede ikke at røre sig rigtigt - og skadede Rasmus Grønne manglede måske helt i forsvaret!

I hvert fald stod det 1-0 til topholdet Helsingør.

Midt i svært grundspil

Jo, Slagelseholdet befinder sig i lidt af en krise, her hvor 2. divisions grundspil nu vender efter de første elleve kampe. Og man skal på lørdag ude møde en anden nedrykningskonkurrent i B 93!

Vejet var smukt, topholdet var på besøg - og alligevel var tilskuertallet skrumpet ind til blot 441.

Og som om ét bum ikke var nok.

Efter fem minutter så vi igen, at gæsterne var langt hurtigere på bolden. Helsingør ramte dog stolpen.

Og i 8. minut sparkede Helsingør (igen Nicolas Mortensen) atter bolden i kassen, direkte på et frispark - med højre fod lidt ude i højre side: 2-0.

Slagelse kom igen

2-0 og slut tænkte man.

Men så nemme var Ulrik Ballings hold nu heller ikke at sænke.

For selvom gæsterne havde chancer til endnu flere scoringer, så var det positive for SB&I dog, at man formåede at komme igen.

Således scorede Christoffer Thrane på et straffespark (begået mod sig selv, 40. minut), og de rød-blå formåede senere også at skabe yderligere muligheder.

De nye håb

Trods den fortsatte skadesliste, så gav det også håb at SB&I dennegang kunne prøve angrebsesset Mathias Andersen af. Med lovende takter til følge.

Ligeså kunne Balling i slutfasen sende det offensive angrebstalent Martin Ahlgren på banen.

De medvirker til at give håb for de næste kampe.

For et hold og en klub, der de seneste to-tre år har klaret sig så flot. Men efter åreladningen i sommer og flere skader synes ramt af en regulær midtvejskrise.