Klik og se annoncen

- Vi er mere end tilfredse. Sådan lød det søndag eftermiddag fra Torben Hansen, glad og meget tilfreds formand for Sørby Marked, som i år det blev det formentlig største nogensinde mht. både besøgstal og omsætning, idet mere end 60.000 har lagt vejen omkring pladsen i løbet af de fire markedsdage. Med lørdag som den absolut mest travle dag, efter en forholdsvis stille markedsstart torsdag.
Men også andre højdepunkter: - Det var en kanon aften i Danseteltet med Karl Hermans Trio, det var virkelig en fornøjelse at ha’ dem tilbage, konstaterer Torben Hansen.
Han melder også om et roligt marked.
- Vi har tilkaldt politiet to gange, som back up for vores egne vagter - som begge gange selv klarede opgaven.
Omsætningen har som nævnt været helt i top.
- Vi kommer et pænt stykke over sidste års omsætning og besøgstal; og alt er forløbet fantastisk, konstaterer markedsformanden, som via parkeringstallene har nøje styr på antallet af gæster.
Til årets marked var også premiere på en ny investering: et helt nyt EDB-system. - Vi kan minut for minut se hvad hver enkelt bod sælger - og hvad de evt. mangler, fortæller Torben Hansen, som i den sammenhæng ikke var utilfreds med den rolige markedsstart torsdag: - Der var mange der skulle lære det ny system at kende.

Stor cadeau til de frivillige
- Det der er vigtigt for mig er at sende en stor cadeau til alle de frivillige hænder, der har hjulpet til. Mere end 550 personer har dækket 750 vagter. Nogle har været her fra mandag til i dag (søndag, red.), og blot været hjemme og sove enkelte gange. Der er mange der har ydet en helt fantastisk indsats - jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke dem nok , understreger Torben Hansen, som ved lukningen af markedet rettede en tak for i år til både gæster og udstillere, men i allerhøjeste grad også til de frivillige.