Klik og se annoncen

Af John Hansen

Fra den lokale idrætsverden kan vi bl.a. fortælle, at idrætsglade Bernd Griese, nu afgående Harboe-direktør, i sin receptionsgave blev udnævnt til exclusiv og særlig idrætsambassadør.

Det var Jørn C. Nielsen, formand for Slagelse idræts Råd, der ved en flot besøgt afskedsreception i Skælskør overrakte Bernd en fin idrætstrøje med påskrift.

Idrætten har - som også beskrevet i vore aviser i sidste uge - fyldt rigtigt meget i Bernhard Grieses hjerte, og nu blev Bernd belønnet med titlen som Exclusiv idrætsambassadør.

Af Jørn C. fik han overrakt en sportstrøje med ordene - Tak for dit store engagement i det lokale idrætsliv - af Slagelse Idræts Råd. Og sportstrøjen prydede skibet i foyeren efterfølgende.

Stor pris på Griese

Mange idrætsledere fra badminton til sejlsport og fra golf til fodbold var også mødt frem for at takke og hylde den vigtige, store, stoute sportsstøtte gennem alle årene.

Eksempelvis Slagelse B&I-formand Michael Birkedal - mødt frem sammen med - som i en tale takkede og priste Bernd Griese (og Harboe) for 35 års uvurderlig og uundværlig støtte til den lokale idræt, herunder egen klub SB&I.

Bordtennis åbent hus

Bordtennisklubben BTK Slagelse er klar med åbent hus i kælderlokalerne på Antvorskov skole her mandag 9. september fra kl. 10-12.

Det gør BTK Slagelse denne dag primært på sigte mod alle efterlønnere og 60 Plus-borgere, der har lyst til at afprøve det dejlige spil - med ekstra sundhed, forebyggelse og sociale gevinster til følge.

Også interesserede under 60 år er bestemt velkomne, understreges det.

I Slagelse Kommune - Korsør, Skælskør, Sørbymagle etc. - kan der spilles bordtennis mange steder. - På tidspunkter der passer dig!

Liga-premiere med mål

Den tidligere Hashøj- og TMS Ringsted-håndboldspiller Lasse Uth fik en drømme-ligadebut for sin nye klub Ribe-Esbjerg, da man fredag aften lagde fra land ved at vinde 26-23 på den svære udebane hos Mors Thy.

Venstrefløjen Uth åbnede scoringen med et par fine scoringer, og ikke mindst var han vigtig skarp i afslutningsfasen, hvor Ribe-Esbjerg ellers var bagud med to mål - og virkelig i modvind.

Her scorede Lasse Uth til både 23-23 og 24-23, så hans hold gik frem til sejren via en afslutningsperiode, der gav hele 5-0 i score.

Han har de seneste fem år spillet i Nordsjælland, og får nu på fredag hjemme-ligadebut i Esbjergs egen store hal.

Legefestival Gerlev

På lørdag den 7. september fra kl. 10-16 er der ekstra gang i Gerlev Legepark ved idrætshøjskolen.

'Alle små som store er hjertelig velkommen,' når Legeparken åbner dørene for første version af Gerlev Legefestival - Leg for livet.

Det vil være som en markedsplads, hvor man kan gå rundt til forskellige aktiviteter og lege, man kunne have lyst til.

Og denne dag er det ganske gratis.

Atletik-medalje

For AK Delta i Slagelse har atletiktalentet Josefine Skifter Andersen igen skabt flotte resultater.

Josefine vandt således DM i 7-kamp for de unge.

For 4. gang af fire mulige forbedrede Josefine Andersen den danske rekord i 7 kamp for 16-årige, da hun her blev dansk mester i 16-17 årsgruppen i weekenden den 31. august og 1. september. Det skete ved de danske mesterskaber i mangekamp på Østerbro stadion.

Fra Slagelse Atletik DELTA var der ud over Josefine også deltagelse af Emil Nielsen i drengegruppen på 14-15 år.

Der var særdeles hård kamp om det danske mesterskab i 7 kamp i 16-17 års gruppen for piger, hvor der faktisk var tre piger, der skiftedes til at føre mangekampen på point. Men Josefine er et ganske usædvanlig talent, må vi pointere.
Nu på søndag er der igen stort motionsløb i Lystskoven...

Niklas klar på banen

Cykelhelten Niklas Larsen fik en god overgang til banekørslen, da han deltog ved store stævner i hhv. Slovakiet og Tjekkiet.

Den 22-årige slagelseaner tog med banelandsholdet - der jo sigter mod OL 2020 - hele tre sejre og en andenplads.

I parløb kørte han, sammen med Lasse Norman, alle sønder og sammen. Ved to konkurrencer.

Så det lover godt for den kommende banesæson, hvor det gælder forberedelser til Tokyo.