Klik og se annoncen

Søndag blev Sarah Andersen og Victor Vestergaard viet midt i Vestsjællandscentret. Vielsen blev foretaget af byrådsmedlem (V) Morten Hass Augustsen, og det blev en helt særlig dag for de to unge Slagelseanere, da de skulle give deres endelige ja til hinanden. Der var masser af jubel, glæde og tårer blandt brudeparrets gæster og shoppeglade kunder, som var mødt op for at se brylluppet på Atriumtorvet.

Brudeparret blev sidste år fundet blandt mere end 50 ansøgninger fra hele landet, da et komplet bryllup blev udloddet i VestsjællandsCentrets konkurrence.

Sarah og Victors gæster troede, at de skulle til housewarming i deres nye hus. Det skulle de også, bare først efter at brudeparret var blevet viet i VestsjællandsCentret.

Vielsen var en del af årets bryllupsevent i Centret. Målet var at illustrere, at man kan få alt til drømmebrylluppet lokalt i og omkring Slagelse. Ud over masser af bryllups-inspiration med brudetøj, catering, teltudlejning, vielsesringe og meget mere, kunne man altså også se, hvordan en vielse foregår.

Brylluppet var en ekstraordinær oplevelse blandt centrets kunder. Selve vielsen fandt sted på en scene midt på Atriumtorvet, med efterfølgende reception for brudeparrets familie og venner i Kok Amok. I april afholder brudeparret deres store bryllupsfest.

Det var en romantisk og inspirerende dag i centret, der indholdt alt det et bryllupseventyr kan indebære. Hvad enten man er til den helt store fest eller det lille hyggegilde, var der masser af inspiration at få. Centrets butikker var klar til at inspirere og vejlede kunder, lige meget om de skulle til bryllup som brudepar eller gæster.

Sponsorerne af brylluppet var Ivalos Bryllup, Dissing, Kok Amok, The Body Shop, Kvickly Slagelse, Smartos Group - din lokale festudlejer, Sweet Cake, Pearl Hair, Guldfuglen, Bryllupsfotograferne (Fleresmil), Slagelse Limousine Service, Slagelse Vinkompagni, Dahls gravering og VestsjællandsCentret.