Klik og se annoncen

- Den nye SEAT Arona er blevet taget rigtig godt imod, konstaterer Torben Christensen fra Seat Slagelse, som først og fremmest nævner den høje indstigning som en af de mange kvaliteter.

- Det er en bil, som er nem at komme ind i og ud af - og så har den endda også god plads til bagage. SEAT Arona byder på rendyrket køreglæde, et frisk design og komfort i særklasse - og så til yderst attraktive priser.

- Arona er en bil som passer til de fleste af vores kunder. De synes også den har et smart udseende, og så har den de velkendte dyder med bl.a. VW-teknik, samtidig med at man kan kombinere mange udstyrsdetaljer med hinanden, så man får bilen præcis som man gerne vil ha' den. Den har dynamiske køreegenskaber, uden på nogen måde at være hård - selv om det er en høj bil, mærker man tydeligt at man har kontrol over alle fire hjul.

MinSeat

Programmet 'MinSeat' installeres gratis i bilen.

Et lille stik forbinder bilen med ejerens smartphone, via MinSeat app'en.

Det betyder at evt. fejlmeldinger kan kontrolleres af værkstedet, mens bilen kører på landevejen - og man kan tjekke, hvor bilen holder parkeret, om den er låst, hvor meget brændstof der er i tanken, og om oliestanden er OK.

Kunderne sætter også pris på, at man kan få Arona med automatgear, i udgaven med turboladet benzinmotor til priser fra kr. 214.900 i Style-udgaven.

Det er også muligt at forlænge fabriksgarantien så den løber i helt op til fem år, ligesom det er tilfældet med resten af Seats modelprogram.

Den nye SEAT Arona fås med de nyeste førerassistent- og infotainmentsystemer.

Når det gælder lakeringen, er Arona delt i to: Den nederste del af karrosseriet udgør den ene del, og taget samt A- og C-stolperne udgør den andel del. Der findes 68 mulige farvekombinationer.

Arona kommer med valg mellem fire motorer og fire udstyrsniveauer, så der er noget til enhver smag og pengepung.

Fire udstyrsniveauer

Arona Reference fra 169.900kr.: Allerede fra laveste udstyrsniveau byder den nye Arona på lækkert udstyr som sjældent ses i indstigningsmodeller. Nødbremseassistent, aircondition, multifunktionsrat og 5' touchskærm er bare noget af alt det udstyr som følger med. Arona Reference fås ovenikøbet med en effektiv 1.0 TSI turbomotor med 95hk som standard.

Arona Style fra 186.900kr.: Næste udstyrsniveau, Style, er derudover udstyret med 16' letmetalsfælge, 5' touchskærm i farve, multifunktionsrat i læder, varme i forsæderne, fartpilot og læder på gearknop og håndbremsegreb. Arona Style kan fås med to TSI motorer med henholdsvis 95 hk. og 110hk. eller en økonomisk 1.6 TDI motor med 95 hk. DSG-gearkasse kan tilkøbes til 15.000kr. på 1.0 TSI 115hk. og på 1.6 TDI 95 hk.

Arona Xcellence fra 206.900kr.: Ønsker du det ypperste? Så tilbyder SEAT Arona Xcellence udstyrsniveauet på eksempelvis parkeringssensor bag, klimaanlæg, nøglefri betjening, farvet tag og sidespejle, coming & leaving home light, regn- og lyssensor samt foldbare sidespejle. Arona Xcellence kan fås med to TSI motorer med henholdsvis 95 hk. og 110hk. eller en økonomisk 1.6 TDI motor med 95 hk. DSG-gearkasse kan tilkøbes til 15.000kr. på 1.0 TSI 115hk. og på 1.6 TDI 95 hk.

Arona FR fra 219.900kr.: Den sportslige Arona FR er spækket med lækkert udstyr og fremhæver bilens sportslige natur. Arona FR byder på 17' letmetalsfælge, klimaanlæg, SEAT Driveprofile med 4 forskellige indstillinger, sportslæderrat, sportssæder, tonede ruder bag og dobbelte afgangsrør. Arona FR fås med en 1.0 TSI 115 hk. motor eller med den kraftfulde 1.5 TSI EVO 150hk. motor. DSG-gearkasse kan tilvælges for 15.000kr. på 1.0 TSI 115 hk.

Årets Bil 2018

Den nye SEAT Arona, som også er blevet rost af de danske motorjournalister, har da også vundet en stor test i Bilmagasinet mod sine nærmeste konkurrenter, ligesom Arona løb med titlen som Årets Bil i Danmark 2018.

Hos SEAT Slagelse kan Torben Christensen da også konstatere, at lanceringen af SEAT Arona har fået helt nye kunder til at lægge vejen omkring forretningen, og den store efterspørgsel på den nye model har allerede haft konsekvenser:

- Det har resulteret i at der i dag er lidt leveringstid. Men vi skal nok finde en Arona til vores kunder, smiler Torben Christensen, SEAT Slagelse på Elmedalsvej i Slagelse.