Klik og se annoncen

Månedens Bil her i Uge Nyt er ofte en helt ny model. Sådan er det ikke her i februar. Den aktuelle Citroen C3 kører allerede i stort antal på de danske landeveje.

Men til gengæld har P.M. Olsen A/S i Slagelse netop nu et rigtig attraktivt tilbud på den populære model, oplyser Kenneth Bjerregaard, Citroën-ansvarlig hos P.M. Olsen A/S.

- F. eks. Citroën C3 Street, med masser af lækkert udstyr, til kr. 125.000.

- En bil i mellemklassen til den pris - det er uhørt billigt, fastslår Kenneth Bjerregaard.

Også topmodellen, C3 Skyline, med alt i udstyr, glastag, klimaanlæg m.m., kan i øjeblikket købes til nedsat pris, fra kr. 144.990 for benzinudgaven.

Citroen C3 er udstyret med et design, som gør den let at genkende, og hertil kommer de mange muligheder for at give bilen sit eget personlige præg. Den indbydende kabine er designet uden at gå på kompromis med komforten, og instrumenteringen er pæn og tiltalende. Målsætningen er iflg. Citroen Danmark, at alle ture i bilen, korte såvel som lange, skal være en god oplevelse.

- Citroen C3 er en fem-dørs bil, som er rummelig. med plads til fem personer og 300 liter bagage. Med en udvendig længde på 3,99 meter og en vendediameter på 10,7 meter er den samtidig kompakt og nem at komme rundt med.

Komforten fremmes også af den enkle og intuitive betjening af bilen, via en 7' trykfølsom skærm i midten af instrumentbordet, hvor mange funktioner er samlet.

C3 er udstyret med effektive og økonomiske motorer med PureTech benzin og BlueHDI dieselmotor med hhv. 82 og 100 HK.

Street udstyr

7' Touch Screen, Apple CarPlay*, aut. klimaanlæg, fartpilot, varme i forsæder, el-sideruder, for, el-justerbare sidespejle, LED-kørelys, 15' fælge, fjernbetjent centrallås, Hill Assist, radio m. 6 højttalere, vejstribealarm, Bluetooth®

Skyline udstyr

7' Touch Screen, Apple CarPlay*, panoramaglastag, valgfri tagfarve, 16' sports-alufælge, automatisk klimaanlæg, Active Safety Brake, aut. fjern og nærlys, baksensor, fartpilot, læderrat, tågeforlygter, vejstribealarm, el-sideruder for og bag, el-justerbare sidespejle m. varme, LED-kørelys, airbumps, fjernbetjent centrallås, radio m. 6 højttalere, Hill Assist, varme i forsæder, Bluetooth®, aut. kørelys, blændfrit bakspejl, regnsensor.

*Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.