Klik og se annoncen

Masser af mennesker lagde lørdag vejen omkring Nytorv i Slagelse for at deltage i årets Lyserøde Lørdag, til fordel for Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne.

På Nytorv blev der udsolgt i både fiskedammen og det kinesiske lotteri, der var stor søgning til det lille lyserøde tog som flittigt kørte ture rundt i byen, og der var masser af mennesker på Nytorv, da mere end 100 dansere fra Belive Dance ved middagstid optrådet på Nytorv, også til fordel for den gode sag.

LÆS OGSÅ: Lyserød lørdag i Korsør

Traditionen tro bød dagen også på en auktion over et væld af flotte præmier doneret af foretningsdrivende i Slagelse og omegn, i alt var der præmier for godt 38.000 kr.

Normalt er Jan 'Vita Flora' Pedersen auktionarius, men han måtte melde afbud pga. sygdom. I stedet sprang Bjarne Stenbæk, områderedaktør for Sjællandske i Sorø, til - med en hilsen fra Jan Pedersen og et overbragt løfte om at han til næste år fortæller dobbelt så mange vittigheder fra scenen.

LÆS OGSÅ: Skælskør gik op i det lyserøde felt

I mellemtiden klarede Bjarne Stenbæk opgaven på fornem vis, og fik fine beløb i kassen på alt fra tøj, gavekort og solbriller - til en snerydder, som fik hammerslag på 3.000 kr. og røg afsted til køberen i Sludstrup.

- Bjarne gjorde det rigtig, rigtig godt, vi var meget glade for at han trådte til, smiler Helle Madsen fra Business Slagelse, som mandag så småt var ved at få et overblik over de indkomne beløb til Støt Brysterne.

Også udstillere har doneret beløb, og et bankospil hos Winthers Rideudstyr søndag indbragte 1200 kr. til den gode sag. Dermed kommer det samlede beløb til at ligge omkring de 28.000 kr.

- Det er vi glade for, understreger Helle Madsen. - Vi venter spændt på resultatet fra B73, vi har hørt de har et helt forrygende overskud, samt Trelleborg Golfklub Slagelse, som også samler ind til Støt Brysterne.

- Vi glæder os til at se det samlede resultatet for hele Slagelse!