Klik og se annoncen

På søndag d. 10. februar kl. 10-15 afholdes stort loppe- & kræmmermarked i Slagelsehallen.

Det er Lopperiet v. Lene og Brian Bidstrup, der nu for 12. gang er i Slagelse. Hallen er i skrivende stund næsten udsolgt, så der venter en fyldt hal med alt mellem himmel og jord, så mon ikke der bliver masser af loppefund og andet godt til de forhåbentligt mange besøgende.

- Vi forsøger med vores koncept, at skabe nogle markeder, som tiltaler mange. Stadeholderne er en blanding af hovedsageligt private med behov for oprydning i gemmerne og så mere rutinerede Loppekræmmere. Vi håber alle involverede får en god dag ud af det, og samtidig er det en stor bonus, at vi alle er med til at støtte genbrugstanken. Mød op og gør et rigtig godt fund. Det andre ikke længere har brug for, står du måske lige og mangler, lyder det fra arrangørerne.

- Staderne skal hovedsageligt sælge gamle/brugte ting eller husflid. Derudover er der få stader med nye kvalitetsprodukter, som passer fint sammen med de gamle ting og sager.

Vi er dog meget opmærksomme på, at markedet hovedsageligt består af gamle/brugte ting og husflid, hvorfor vi har en regel om, at minimum 80% af staderne sælger netop det.

Der opkræves kr. 30 i entre, børn under 14 år er gratis ifølge voksne. Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter med flotte præmier til de heldige. Dørene åbnes kl. 1000 præcis, og der er åbent fra kl. 10-15.