Klik og se annoncen

For 25 år siden var der ikke en børnecafé på Slagelse Sygehus. Der var ikke et mødested i byen for ensomme unge, og der var ikke en børnemadklub på Nymarkskolen.

Alt det, og mere til, eksisterer i dag. Takket været Ungdommens Røde Kors i Slagelse, som i år kan fejre 25-års jubilæum, med en masse succesoplevelser i årenes løb.

Det er en udvikling der glæder de unge frivillige ildsjæle, som oplyser at jubilæet fejres med en åben reception lørdag den 21. september i år.

- Det foregår i Røde Kors' lokaler på Jernbanegade 7 i Slagelse kl. 13.00-15.00, hvor der vil være taler fra både tidligere lokalformænd og den nuværende. Derudover vil der være kage, en ballonmand og masser af inspirerende mennesker der kan fortælle om de mange aktiviteter, som Ungdommens Røde Kors i Slagelse står for.

- Vi kan slet ikke få armene ned over hvor stolte vi er over den her udvikling vi har været igennem. Vi gør en reel forskel for en masse børn og andre unge, både gennem os selv og sammen med andre. Vores mål er at sikre at ingen børn eller unge savner positivt fællesskab, og jeg vil vove at påstå at vi er godt på vej, siger den unge 25-årige lokalformand, Christopher Trung, inden han tilføjer:

- En særlig stor tak skal også gives til Røde Kors for det gode samarbejde vi har, som vi sætter stor pris på'

De unge ildsjæle håber på at se samarbejdspartnere, sponsorer, frivillige, tidligere frivillige og alle andre, der måtte være interesseret i at være med til at fejre jubilæet.