Klik og se annoncen

John Sashi Nielsen - ejerleder i J.N. Meat ApS i Slagelse, er en af de tre indstillede finalister kåringen af Årets Ejerleder 2018 på Sjælland. Kåringen finder sted i Ringsted Kongrescenter tirsdag den 23. oktober, oplyser PwC, der beskriver den lokale finalist med følgende ord:

'John Sashi Nielsen grundlagde i 1980 J.N. Meat i Slagelse med et ønske om at producere og sælge kvalitetskød. I dag er virksomheden en moderne produktionsvirksomhed med tilhørerende opskæring af kalve- og oksekød samt pølsemagerisektion. Virksomheden har haft en kontinuerlig høj omsætning og indtjening på trods af konkurrence fra større aktører, og hele udviklingen er skabt organisk ved fokus på udvikling af eksportmarkeder, produktudvikling og branding.

Ejerlederens vision er at skabe en forretning med passion for kvalitet, og han har derfor et kontinuerligt fokus på udvikling af produkterne. I 2018 opnåede J.N. Meat det ultimative mål inden for branchen, da virksomheden blev kåret som leverandør af verdens bedste steak ved World Steak Challenge blandt 208 steaks fra mere end 20 lande. I den forbindelse tog John Nielsen mellemnavnet Sashi, som han også har fået tatoveret for at afspejle virksomhedens højeste kvalitetsprodukt og sin egen passion for sit produkt og virke. John Sashi Nielsen er kendetegnet ved at være en dedikeret og passioneret ejerleder, som driver virksomheden med hele hjertet, og som har formået at skabe en virksomhed med en flot udvikling og stor, organisk vækst. Han har ligeledes et stærkt socialt engagement og har som led i sin passion for bordtennis etableret en lokal bordtennisklub.'

De øvrige nominerede til prisen som Årets Ejerleder 2018 på Sjælland er Julie Bruun - ejerleder i CP ApS og Christian Emborg - ejerleder i DKT A/S.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

Sidste års vinder af Årets Ejerleder 2017 på Sjælland var Ejvind Pedersen fra Scanmetals A/S i Kirke Stillinge.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.