Klik og se annoncen

- Det var nu muligheden bød sig,- og vores børn er store nu, 21 og 22 år, så det er det rigtige tidspunkt, konstaterer Michael.

Det ny værtspar glæder sig til hverdagen på campingpladsen og relationerne til campisterne. Forleden tog de forskud på glæderne, da de stillede op til den årlige grisefest, som er en tradition på pladsen.

- Vi blev spurgt om vi ville være med som hjælpere, og det var en rigtig god fest, fortæller Michael. - Vi skal også med til afslutningsfesten, og har vores gang på pladsen i løbet af sommeren, så vi kommer godt ind på klientellet her.

- Pladsen har en del fastliggere, ca. 70, som virkelig bakker op om lokalarrangementerne og gerne giver en hånd med. Det er lidt een stor familie.

Fortsætter i samme ånd

Planen er at pladsen skal køre videre i samme ånd, som det har været tilfældet i den tid Alis og Hans har drevet pladsen.

- De holder utrolig mange fester, hvor man køber et samlet festkoncept. Det kører vi videre med. Men vi vil også gerne præge pladsen med f. eks. lidt mere for børnene, bl.a. minigolf og 'Børnebørnenes weekend' med en masse aktiviteter.

Swimmingpool ligger ikke lige for.

- Til gengæld ligger vi lige ned til stranden, og der er en utrolig dejlig natur i området.

Reersø Camping har plads til 140 enheder, samt 10 hytter.

Tidligere tank og vognmandsforretning

Tilværelsen som selvstændige og hverdagen med nære relationer til kunderne er ikke ny for Anette og Michael Rasmussen.

- Vi har tidligere haft en tankstation og jeg har haft en vognmandsforretning, fortæller Michael Rasmussen, som om kort tid runder de 49 år.

- Fra foråret går jeg 100% ind i arbejdet med campingpladsen, og min kone Anette, som laver regnskaber for virksomheder, går lidt ned i tid.

- Det er drømmen at vi skal være her den sidste tid af vores arbejdsliv.

- Vi overtager pladsen d. 1. november, men flytter først derop til foråret, så vi er klar til at åbne sæsonen i marts, fortæller Michael Rasmussen.