Klik og se annoncen

Der bliver også mulighed for at købe billetter hos et antal af byens butikker.

Sidste sommer samlede Lions en gammel tradition op, da klubben arrangerede dansefest ved Anlægssøen i Slagelse. Der var tale om lidt af et eksperiment, da ingen kunne spå om interessen for et sådant arrangement.

- Det må imidlertid karakteriseres som en pæn succes, da mere end 100 gæster havde en festlig aften i strålende sommervejr - til tonerne af et velspillende Svend Nicolaisens Orkester, oplyser man fra Lionsklubben, som derfor har besluttet at gentage sommerfesten fredag den 24. maj 2019 fra kl. 18 - 23. I håb om endnu større tilslutning satser arrangørerne på en lidt bredere musiksmag denne gang, med partybandet Butterflies og John Mogensen Live. - Vi forventer en forrygende aften, der strækker sig over fem timer med musik, fra kl. 18 til 23.

Billetprisen ligger som sidste år på 300 kr./person, og med i prisen er to pæne stykker smørrebrød og 1 drik (Vand, øl eller vin). Der sælges også drikkevarer på aftenen, og ekstra stykker smørrebrød kan bestilles i forbindelse med billetkøbet. Billetter sælges som udgangspunkt digitalt, det sker lettest ved at besøge hjemmesiden slagelse.lions.dk eller Facebook https://da-dk.facebook.com/LionsSlagelse/ .

På hjemmesiden vil man på nederst på forsiden finde et link, der bringer en videre i processen. Er man ikke helt fortrolig med den digitale verden er man velkommen til at sende en mail til klubben (tom@kjaerbye.net), så vil vi sørge for det ønskede antal billetter, lover arrangørerne.

Blandt dem som køber billet udloddes en gratis aften for en billetkøber med partner, der får mulighed for, ganske gratis, at invitere to gæster med.

Disse gæster vil blive placeret ved et særligt VIP-bord. - I det hele taget gør vi meget ud af at festteltet fremtræder smukt for alle vore gæster. Ikke noget med plastickrus og paptallerkener ved Lionsklubbens sommerfest - her dækkes op med glas og porcelæn samt rigtigt bestik.