Klik og se annoncen

Af John Hansen

Hvilket storspil, hvilke præstationer.

TSS-spilleren Line Kjærsfeldt har ved denne uges spændende Denmark Open i Odense virkelig imponeret os alle.

I de to første runder har Line vist høj, høj klasse - og slået såvel verdensranglistens nummer 15 som nr. 10 ud.

Danske damesingler kan igen - med Line og Mia - være med, hvor det er sjovt...

Zhang på spanden

Torsdag aften kunne vi via TV 2 Sporten følge Line Kjærsfeldts møde med kinesiskfødte Zhang fra USA. Zhang har bl.a. vundet India Open.

Og i en kamp afviklet på indimellem meget højt plan viste Line fra TSS Skælskør sig at være klart bedst i den sidste ende.

Sejren lød på 21-18, 21-12, og de to sæt varede hhv. 17 og 16 minutter.

'Jeg vil gerne vise, at jeg spiller single. Jeg tror på det og er virkelig, virkelig glad,' strålede hun bagefter i tv-interviewet.

Teknisk, taktisk, fysisk...

Line var mod Zhang 100 procent koncentreret, initiativrig og fuld af energi. Og så spillede hun (nr. 23 på verdensranglisten) taktisk blændende og viste meget høj teknisk klasse i netduellerne.

Og i seneste holdkamp formåede Line Kjærsfeldt at besejre Solrøds stærke Mia Blichfeldt i tre sæt. Mia slog faktisk Marin ud i 1. runde ved Denmark Open.

Fredag aften mødte Line i kvartfinalen Mias overmand, indonesiske Gregoria Tunjung. Og igen gjorde Line det vældigt godt i store dele af kampen - vandt 1. sæt 22-20 og tabte blot 2. sæt ærgerligt med 19-21. I slutningen af 3. sæt var der dog ingen tvivl, idet indoneseren helt stak af fra Line og ved de sidste bolde helt udspillede danskeren.

Lad os også håbe, at Line, Kim Astrup og de øvrige TSS'ere kan overføre det høje niveau til Skælskørhallen og holdkampen mod Skovshoved mandag aften den 29. oktober.

Da mødes Danmarks to stærkeste ligahold nemlig i Solskinsbyen. Mere om det senere.