Klik og se annoncen

Kragerup Gods inviterer d. 31. oktober til en anderledes aften med fokus på, at vi mennesker skal tænke på hinanden som mennesker og mødes i virkeligheden, selvom vi møder langt de fleste i vores travle arbejdsdag på sociale medier og gennem bunker af e-mails.

- Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål - hvad er årsagen til, at vi mennesker bedst kan lide at handle med mennesker, vi kan li', stoler på og har tillid til?

På denne aften kommer den energiske Line Baun Danielsen med nogle svar på, hvad der gør sig gældende, når du møder andre mennesker i virkeligheden. Hvorfor dømmer vi hinanden ved første øjekast? Hvorfor har du valgt at have sorte briller? Hvad betyder det, at du går i tjekket designertøj og dyre ure ? Eller har krøllet skjorte og fedtede briller? Kort sagt: hvordan skaber du dig bevidst, så du signalerer det du ønsker med dit udseende.

Skab tillid og nye relationer online

- Med over to mio medlemmer er det sociale medie LinkedIn danmarks største online møderum for erhvervsfolk - og dermed et oplagt sted at møde nye kunder. Men alligevel tør mange ikke bruge LinkedIn til at sælge professionelt. For hvordan gør du? Hvordan møder du de rigtige mennesker? Og hvordan får du dem i tale, så de får tillid til dig, lyst til at engagere sig med dig - og i sidste ende lyst til at handle med dig?

Det er og meget mere får tilhørerne svar på, når Martin Lund og Jacob Elton fra LinkedInsider tager dem med på en underholdende opdagelsesrejse i LinkedIns univers af utallige salgsmuligheder: - Du bliver både udfordret på dine sociale vaner og får masser af konkrete værktøjer med dig hjem, så du straks kan gå i gang med dit professionelle salg på LinkedIn - eller styrke det, du allerede har.

Hele arrangementet bliver peppet med velkomstsnack, og der er også sandwich undervejs. Der er også sat tid af til networking - med kaffe og te ad libitum.

Tilmelding er bindende ved køb - pladsen kan dog godt ændres til en anden person, hvis du bliver forhindret i at komme, blot du melder besked på mail, senest dagen før: info@kragerup.dk

Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle, pointeres det fra Kragerup Gods.