Klik og se annoncen

En ny butik er på vej til Slagelse. Den tidligere YouSee butik på Smedegade 2 er udlejet til BTX Group A/S, som her åbner butikken Like ANNA, der bliver del af en ny modekæde i Danmark. BTX Group A/S (tidl. Brandtex) står bag fem stærke brands: Ciso, Signature, Brandtex, Imitz og Jensen.

- Vi har kastet blikket på Slagelse, da vi opfatter byen som en god handelsby ift. vores kundesegment, oplyser Martin Ilvig, retail manager i BTX Group A/S.

- Vi regner med at åbne primo juni, men den endelige dato er ikke fastlagt helt endnu.

- Vi går meget op i en god butiksoplevelse, som skabes gennem et rart butiksmiljø, gode varer, og et smilende og kompetent personale.

Det er Ebbe Larsen, Nybolig Erhverv Slagelse, som har udlejet lokalerne. - Det har ikke taget lang tid at leje den ud, vel omkring halvanden måned, konstaterer Ebbe Larsen, mens han placerer skiltet med 'udlejet' på facaden (billedet).

- Der er god gang i vores midtby, konstaterer Ebbe Larsen. - Vi får nye lejere til byen, det er godt for bylivet og den ene trækker den anden med sig.

Efterspørgslen udmønter sig også i stigende lejepriser. - Vi er tæt på at være tilbage i samme niveau som før krisen, der ramte i oktober 2008, fortæller Ebbe Larsen, som bag den nyudlejede butik er klar med et andet attraktivt lejemål ud til det hyggelige gårdmiljø. - Velegnet til café, specialbutik, kontor, klinik m.v.

Foto. Georg Hemmingsen