Klik og se annoncen

- Verden forandrer sig hele tiden og der er brug for, at vi kan omstille os hurtigt og udbyde flere fleksible kursustilbud. Sådan siger skoleleder Helle Magh, skoleleder for LOF Slagelse - Korsør - Skælskør. - Vi vil fremover udbyde kurser efter behov og vi har derfor besluttet at udskifte det trykte program i dette forår med markedsføring på andre platforme, såsom avisannoncer, nyhedsbreve, facebook og meget andet. Når ønsker om et nyt kursus opstår, er vi parate til hurtigt at få sat et det i værk. Bl.a. arrangerede vi på opfordring i efteråret en tur til Christiansborg, ligesom vi har fået gang i flere yogakurser i Skælskør, da behovet pludselig opstod.

Alle vores aktiviteter findes naturligvis fortsat på vores hjemmeside www.lof.dk/slagelse, hvor man nemt kan danne sig et overblik over alle vores tilbud, og mere effektivt søge på hold efter ugedag, by eller underviser. Derudover vil vi forsat annoncere i lokalaviser og lokale netmedier, f.eks. Dit Slagelse og Dit Korsør.

- Du kan stadig altid ringe til os på kontoret på tlf. 5852 5681, hvor vi meget gerne hjælper med at finde det rette hold til dig. Den personlige betjening vil fortsat være i højsædet for os, understreger Helle Magn. - Derfor vil vi også meget gerne stadig have besøg af dig på vores kontor på Gl. Torv 4A, 1. sal, i Slagelse, hvor du også kan tilmelde dig og betale samtidig med, at vi kan få en sludder. Endelig kan du sende en mail til os på lof@lof-slagelse.dk

- Du vil altså ikke få vores program i din postkasse først i januar. Men alt andet er helt, som du kender det, pointerer Helle Magh.

- En anden åbenlys sidegevinst ved ikke at trykke programmer er naturligvis, at vi sparer miljøet og derved bliver mere bæredygtige. Samtidig ligger det os meget på hjerte at reducere vores administrations-omkostninger, så vi kan holde priserne i ro til glæde for kursisterne.

- Vi håber, at både nye og gamle kursister vil tage godt imod vores nye tiltag og at så mange som muligt tager et kig på vores hjemmeside og lader sig inspirere: www.lof.dk/slagelse