Klik og se annoncen

I LOF rider vi med den grønne bølge og er fortsat klimabevidste ved ikke at trykke programmer. Det betyder ikke, at vi har gearet ned - tværtimod - vi har igen masser af kurser, pointeres det fra LOF Slagelse - Korsør - Skælskør.

- Der er som altid mange hold i varmtvandsmotion, både i Slagelse, Korsør og Skælskør. Rigtig mange er glade for denne slags motion, da det varme vand varmer muskler/led op så man kan lave mange forskellige øvelser, som det ellers ikke ville være mulige at lave.

Er man ikke til motion i vand men har rygproblemer eller andre lidelser i bevægeapperatet, har vi naturligvis også alle vores rygtræningskurser, hvor hele kroppen bliver arbejdet skånsomt igennem, så man undgår belastningssygdomme. Vi har hold alle ugens dage og både morgen, middag og aften.

- Vi er også med på yoga-bølgen - vi har kurser i mange slags yoga, og undervisningen foregår i både Slagelse, Vemmelev og Skælskør. Bl.a. har vi en del nyheder som Yoga for Teens, Familieyoga og Yoga-mix, hvor specielt mænd er meget velkomne til at komme.

Har du lyst til at lære at synge, spille klaver, guitar eller harmonika? - så har vi også undervisning til dig. Kreative fag som Keramik, Foto, Akvarelmaling og knipling er også på programmet igen og som noget nyt kan du få hjælp af en indretningsarkitekt til at indrette dit hjem.

- Flere nyheder i dette efterår er f.eks. babymassage, qi gong og dancefitness og meget mere, oplyser LOF.

- Vores populære foredragsrække Mandagstræf lægger stærkt ud mandag d. 23. september, hvor vi får besøg af Preben Kristensen, som vil minde alle om glæden ved livet med foredraget 'Husk at være glad'. Senere får vi besøg af bl.a. Bendt Bendtsen, Marie Carmen Koppel, Mathilde Kimer, Flemming Toft og Chris MacDonald.

Alle kurser kan ses på LOFs hjemmeside www.lof.dk/slagelse og på kontoret sidder Helle og Lene klar ved telefonerne på tlf. 58525681 til at guide til det rigtige hold.