Klik og se annoncen

- Jeg er så klar. Jeg kan næsten ikke vente længere!

Sådan lyder det lattermildt fra Kira Madsen, der lørdag op til påske får opfyldt en gammel drøm, når hun åbner eget ishus ved Næsby Strand.

Knolden er fyldt med masser af historie og rummer minder for rigtig mange lokale. Derfor var Kira Madsen ikke et øjeblik i tvivl om, at ishuset naturligvis skal bære det gamle navn. Men derudover er alt nyt. Ishuset er renoveret indvendigt, helt fra bunden. Alt inventar er nyt og det samme er menukortet, der rummer lækkerier som 'Knoldesparkeren', softice, milkshakes og hjemmelavede pandekager.

Med en baggrund som købmand og kok lægger Kira Madsen stor vægt på, at man får en god smagsoplevelse. Derfor er der et rigt udvalg af smage og toppings at vælge imellem, ligesom hun selv bager vaflerne til isene. Det er også muligt at bestille hjemmebagte pandekager ud af huset.

At bage er i det hele taget en af Kira Madsens store passioner. Derfor har hun investeret i en bake-off ovn og tilbyder friskt morgenbrød mod forudbestilling senest dagen før. Og så er der planer om at supplere sortimentet med kager til kaffen, som naturligvis også kan købes her.

I klargøringen af Knolden har Kira Madsen så vidt muligt benyttet sig af lokale kræfter. Hun har bl.a. indgået et samarbejde med Bondegårdens Bolcher omkring salg af hjemmelavede bolcher.

- Det her skal være hygge, man skal føle sig velkommen, siger Kira Madsen, der her op til åbningen har travlt med at få de sidste detaljer ved udenomsarealet på plads. Her kommer der ny flisebelægning, bænke, borde og stole.

Knolden holder åbent onsdag til søndag kl. 12.00-21.00. Hvis behovet opstår, er Kira Madsen frisk på at udvide åbningstiden i sommerferien.

Og det er ikke bare en sæsonbeskæftigelse. Kira Madsen planlægger at holde åbent hele året. Til efteråret med salg af madpandekager med lækkert fyld, pølser m.m. og til juletid, naturligvis, æbleskiver.

- Det bliver så godt. Jeg kan mærke det i maven, siger en glad Kira Madsen, der byder indenfor fra lørdag den 13. april kl. 12.00 med tilbud på is. Samtidig vil Bondegårdens Bolcher være til stede og lave bolcher.

Alle er velkomne.