Klik og se annoncen

Af John Hansen

Kan det være lidt belastende som nyt, ungt 2. divisionshold straks at indtage dukse- og førstepladsen?

Ved det ikke helt, men i hvertfald så er SBI Slagelse nu dumpet lidt ned på rækkens tredieplads - inden næste lørdags udekamp i Vanløse og så det store bråvallaslag Slagelse-Brønshøj 7. oktober på Harboe Arena.

Fine forsøg, men nej

Et lille ryk tilbage i tabellen - til en evt. 3. eller 4. plads - det var, hvad vi havde forudset som en mulighed i tilfælde af hjemmenederlag i topopgøret mod Middelfart.

Og i store dele af kampen lignede det for de lige knap 1.000 tilskuere ellers en uafgjort. Ja som 2. halvleg skred frem så ganske meget endda ud til at kunne gå SBI's vej, måske endda med tre points til følge...

Flere gode angreb resulterede i hovedstødsforsøg fra bl.a. energiske Frederik Christensen og Christoffer Thrane, men ind ville kuglen ikke.

Gæsterne stak effektivt...

Og hele kampen igennem viste visse af Middelfarts bedste offensive kræfter, at de når som helst kunne være farlige i hurtige contraløb.

Og i det 90. minut fik gæsterne netop en sådan mulighed, da et par indbyrdes kiks (og misforståelser) hos SBI'ere midt på banen, pludselig åbnede for et sidste contrastød fra fynboernes side.

Og de blåtrøjede førte angrebet fuldt og helt igennem til scoring.

Nøjagtigt som det skete, da Middelfart efter et kvarters spil bragte sig foran 1-0.

Smart lob - eller drop?

Da var det kvikke Søren Andersen, der smart tog en hoppende bold med sig og elegant lobbede den over Slagelses fremløbende keeper Sebastian Sørensen.

Genial fin scoring - eller lidt af et målmandsdrop? Det blev længe diskuteret på tilskuerpladserne.

Flere talte om en flot scoring. Mens andre - inklusive tidl. byrådsmedlem og B 73-målmandslegende Arne Beyer - konkluderede: 'Målmandsdrop. Sebastian var for langt ude netop der.'

I den anden ende begik Middelfartkeeperen i 30. minut et drop, da han ikke fik styr på et Pind-hjørne - hvorefter Patrick Andersen fik drejet bolden over stregen til 1-1.

Hele 2. halvleg...

Selvom SBI med meget fint spil tilsyneladende - og anført af en ekstra stærk Patrick Venzel i centrum - fik tæmmet gæsterne i løbet af 2. halvleg, så fik Ballings hold aldrig sat det afgørende stød ind.

Helt indtil uret viste 94.16 forsøgte Jacob Pind sig, men bolden strøg lige udenom fjerneste målstolpe.

På en dag som denne, skulle det ikke være for Slagelses vedkommende. Som da man tidligere tabte hjemme 0-1 til de andre fynboer fra Marienlyst - i øvrigt Marienlysts eneste sejr, de andre syv kampe har man bare tabt og tabt.