Klik og se annoncen

- Kjerulff A/S i Slagelse holder åbent hus i weekenden den 21.-22. september kl. 11-16, og præsenterer Danmarks mest solgte Hybrid Plug-in bil - KIA Niro, som kører 71,4 km/l, oplyser Torben Kjerulff, Kjerulff A/S.

- KIA Niro en må trække en campingvogn på hele 1300 kg m/ bremser og 600 kg u/ bremser. Udstyrspakken er meget lang med alle de sidste sikkerhedsforanstaltninger, med bl.a fodgængergenkendelse, adaptiv fartpilot, lane warning og en masse andet lækkert ekstraudstyr. KIA Niro er en bil man stiger ind i, og det er rigtig dejligt.

KIA Niro kører op til 49 km på ren el. Den har den nye 7 trins automatgearkasse. KIA Niro Hybrid Plug-in koster fra kr. 274999, fortæller Torben Kjerulff

- Vi præsenterer denne weekend også den større KIA Optima SW Hybrid Plug-in, som er en rigtig stor og dejlig familievogn, og den har i standardudgaven et meget højt udstyrsniveau og sikkerhedspakke. KIA Optima er testvinder i Bilmagasinet, og den har en masse ekstraudstyr, sammenlignet med KIA Niro.

Optima`en må trække hele 1500 kg m/ bremser og 750 kg u/ bremser, og cet er rigtig meget af en Hybrid Plug-in bil, pointerer Kjerulff.

- Kia Optima har en ny 7-trrins automatgearkasse, som fungerer helt fantastisk. KIA Optima kører 66,7 km/ l som hybrid og kører 53 km på ren el. Der medfølger en Clever Ladestander med uden beregning. Til Kia Niro koster Clever ladestanderen kr. 9795. Det er muligt at tegne et abonnement på strøm til kr. 299 pr. md., og så har man fri strøm både ude og hjemme, oplyser Torben Kjerulff

- Kjerulff A/S har de sidste år solgt både KIA Niro og KIA Optima Hybrid Plug-in, så her er vi noget foran vores kolleger. Flere og flere kunder efterspørger denne type biler. Kia Niro findes også som en ren el-bil med 200 HK, og E-Niro kan køre 450 km på en opladning.

- Alle medarbejdere der arbejder med denne type biler, har også gennemgået en speciel KIA uddannelse, og værkstedet er specielt indrettet til denne type KIA biler, som der vil komme flere og flere af de kommende år. Denne weekend er der også mulighed for at prøvekøre én af vores mange KIA modeller, afslutter Torben Kjerulff.