Klik og se annoncen

Årsagen til at det blev netop Gunner Due Biler, som købte forretningen, er et årelangt venskab mellem Claus Due og Jess Andersen, der begge har været Opel-forhandlere i mere end 40 år.

- Jeg er glad for at det er dem, der køber forretningen. Jeg har kendt dem i mange, mange år - vi står inde for de samme værdier, og jeg er overbevist om at de vil føre selskabet videre i samme ånd, til fordel for kunder og samarbejdspartnere.

- Og så har det været vigtigt for mig, at alle medarbejdere kan fortsætte hos Gunner Due Biler fremover, fastslår Jess Andersen.

Han lægger ikke skjul på at han har haft en del vågne nattetimer i forbindelse med salget af bilorretningen, som næsten hele livet har været en del af hverdagen.

- Faktisk har jeg været her i 46 år, og jeg har haft nogle rigtig gode år her, konstaterer Jess Andersen.

Han kom som 16-årig i lære som mekaniker hos P.M. Olsen på Løvegade i Slagelse, fortsatte til salgsafdelingen og blev siden ejer af forretningen, som han flyttede til det store, nye bilhus på Ndr. Ringgade 1. Også her er forretningen til stadighed blevet udvidet, så der i dag er 38 medarbejdere og forhandling af både Opel, Mazda, Nissan og Citroën.

Fortsætter i Kalundborg

Salgskonstrakten blev underskrevet for et par uger siden, men salget af forretningen i Slagelse betyder ikke at Jess Andersen siger helt farvel til bilbranchen. Han ejer fortsat bygningerne på Ndr. Ringgade 1, og driver fremadrettet også selv afdelingen i Kalundborg.

- Så jeg slutter der hvor jeg startede, ligesom på Løvegade: med en Opelforretning og 10 medarbejdere.

Fortsat med samme navn og bomærke, det er nemlig ikke en del af handelen med Gunner Due Biler.

- Derudover vil jeg få mere tid til mine ejendomme, konstaterer Jess Andersen, som bl.a. skal igang med at bygge en del rækkehuse på Parkvej i Slagelse.

- Vi glæder os

Hos Gunner Due Biler ser man frem til at åbne i Slagelse.

- Vi glæder os til den 1. oktober, hvor vi overtager forretningen og vil sætte os i spisen for den forandring som sker i hele branchen, med el-biler, digitalisering etc.

Vi er et familieejet selskab, hvor jeg, Phillip Due og Christian Due vil stå for udviklingen for fremtiden, oplyser Gunner Due.