Klik og se annoncen

Af John Hansen

Den populære og højt anerkendte Dyhrs Skole i Slagelse er på vej til at blive endnu mere attraktiv for fremtiden.

Skolen midt i Slagelse by er nemlig på vej til at etablere en ny, dejlig idrætshal.

Dyhrs Hallen - og her med første spadestik...

Ni måneders ventetid

Alle elever og medarbejdere fulgtes forleden hen til den bare græsmark, hvor der om 9 måneder står skolens drømmehal.

Hermed kan man følge udviklingen fra jord til hal.

I den nye hals gavl indbygges i øvrigt i en mørkere mursten skolens logo: en ugle.

Alle elever var som nævnt inviteret med til det første spadestik, der var startskuddet til byggeriet af Dyhrs Skoles nye hal.

Optimerede forhold

I samlet flok ankom eleverne sammen med deres lærere, og for mange var det første gang, de så de område, hvor hallen opføres.

Eleverne tog opstilling og lyttede til skolens bestyrelsesformand, René Rasmussen, der var glad for, at skolen havde fået lov til at købe jorden, der ligger i få minutters gåafstand fra selve skolen.

Skolen har gennem mange, mange år ønsket sig at kunne bygge egen hal, så vi på den måde kan optimere idrætsfaciliteterne.

Karin & Co.

René Rasmussen benyttede lejligheden til at takke samarbejdspartnerne - herunder Dansk Hal, som står for byggeriet; bygherrerådgiver og Slagelse Kommune.

Derefter kunne skoleleder Karin Tellerup, sætte sig op i den store gravko, starte maskinen og grave den første skovlfuld jord og græstørv op til stor jubel for eleverne, der ikke tidligere har set deres skoleleder i den situation.

Karin Tellerup udtalte efterfølgende, at det er voldsomme kræfter, der er i en sådan gravko, men at det var meget morsomt at indlede byggeriet på denne lidt utraditionelle måde.

Karin glæder sig til byggeriet er færdig, og skolen kan indvie faciliteterne.

'Det bliver en ganske anden oplevelse at træne i egen hal i alle de timer, skolen måtte ønske, i modsætning til i dag hvor skolen underviser i mange forskellige sale og haller i Slagelse.'

Hallen vil stå færdig 1. marts 2020.