Klik og se annoncen

Maxi Zoo Slagelse inviterer søndag den 16. februar byens hunde på en velgørende kærlighedsgåtur i anledning af Valentinsdag. På dagen vil der blive samlet ind til udsatte hunde med særlige behov, der har deres daglige gang på Dyrenes Beskyttelses internater. Der vil på dagen være afgang fra butikken i Slagelse kl. 11, hvor der også vil være rig mulighed for leg og socialisering med en masse nye hundevenner, når der i samlet flok spadseres ud på en hyggelig kærlighedsgåtur.

Gåturen koster 40 kr. per fremmødte hundesnude, og Maxi Zoo donerer yderligere 10 kr., så der i fællesskab bliver doneret 50 kr. til de hjemløse hunde, der har brug for ekstra kærlighed. Det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater, der dagligt arbejder med at hjælpe svigtede hunde med et skræddersyet behandlingsforløb, så de kan komme godt ind til deres nye familie.

Som tak for hjælpen får hver vovse en goodiebag med velsmagende hundeguf og ikke mindst et valentinsbånd, der kan hænges i halsbåndet som et symbol støtten til de udsatte hunde landet over.

Billetter købes i butikken eller på www.maxizoo.dk/valentinstur