Klik og se annoncen

Rytmekoret fra Slagelse optræder søndag d. 8. december kl. 12.30 i Fårdrup Kirke med en julekoncert, samt i Kirke Helsinge Kirke søndag den 15. december kl. 19.30, hvor der også er julekoncert.

- Korets musikvalg tager udgangspunkt i rytmisk musik, men spænder vidt med stilen og kan både være helt nye numre og lidt ældre ting. Det kan både være stille ballader og stærke rock sange, oplyser fmd. Claus Nue.

- Programmet tilpasses den enkelte koncert og det publikum vi ser frem til at møde. Og det leveres altid med indlevelse, med rytme og med engagement.

Koret tæller ca. 55 erfarne sangere, fordelt på 3, 4 eller flere stemmer.

Korleder er Lars Lienhøft Larsen, som har været tilknyttet koret siden 2016. Han er en erfaren korleder og underviser, ligesom han selv er udøvende rytmisk musiker.

Rytmekoret har eksisteret siden 1982 og har alle dage haft sit fundament i den rytmiske musik. Koret har øvested på Det lille Teater i Slagelse og medlemmerne af koret har typisk lokal tilknytning til Slagelse og omegn.

Eksempler fra repertoiret er Africa, Toto, Overgir mig langsomt, Mads Langer, Say something, A Great Big World, og Christina Aguilera, Viva la Vida, Coldplay, The garden, Bobby McFerrin.

Rytmekoret giver både koncerter lokalt og ved arrangementer udenfor lokalområdet.

- Vores seneste koncerter er listet på korets hjemmeside, som er www.rytmekoret.dk og vi kan også findes på Facebook.