Klik og se annoncen

Der er lagt op til en sjov eftermiddag på Slagelse Teater lørdag 7. december, når Vestsjællands Teaterkreds får besøg af Café Liva med deres årlige julecabaret, der i år har fået titlen Grin, Gran og Guirlander.

Café Liva holder til dagligt til i Nyhavn i København. Café Liva er landets eneste cabaret-båd og en af landets eneste faste cabaret-scener i det hele taget. Café Liva turnerer desuden rundt i landet mere flere af deres forestillinger, og nu er turen endnu engang kommet til Slagelse.

Cafe Livas største højtidsattraktion, Årets Julecabaret, er fyldt med crazy-humor, sort satire og sange fra både de varme og de virkelig varme lande.

Café Liva udtaler selv om dette års julecabaret: 'Halvanden times fjollet frikvarter, inden man går hjem og kvæler ægtefællen og resten af familien i en blanding af gløgg, sukker, fedt og næsten-kærlighed.

Glædelig Julâ?¦? - DET KA DU SELV VÆRE!'.

Igen i år er det Jacob Morild, der står for teksterne, og i år er han selv på scenen sammen med Mette Marckmann, Thomas Pakula og Morten Wedendahl.

Endnu en gang er der dømt sort satire, crazy-komik, musikalsk vellyd og absurditeter; alt sammen i højtidens almægtige ufred.

Julecabareten Grin, Gran og Guirlander kan opleves på Slagelse Teater lørdag 7. december 2019 kl. 15.00. Billetter kan købes på teaterkreds.dk, på tlf. 5852 5640 eller på teatret i åbningstiden.