Klik og se annoncen

- Vi glæder os til jul og har I år sørget for ekstra julehygge på bibliotekerne. det fortæller Arne Larsen, bibliotekar.

Der er jule-skattejagt på børnebibliotekerne med præmier. I år er der også mulighed for at være med i den sjove SMS-julekalender 'Karmaboy - Det store pølsemysterium', skrevet af den kendte TV-vært og forfatter Jacob Riising. Og til dem, der har brug for lidt ro og julefred er der klippe-klistre værksteder.

I december kan du f.eks. møde og ønske god jul til julemanden på Skælskør Bibliotek, og på biblioteket i Korsør er der smukt Lucia-optog med elever fra Helms Skole.

På Biblioteket i Slagelse er der også hygge. Her kommer Slagelse Musikskoles børnekor og synger julestemningen helt ind i hjertet på os alle den 20. december. Biblioteket serverer her lidt julesødt til alle besøgende. Den sidste lørdag inden jul, den 22. december, vises der julefilm for hele familien. Her kan man også nå at sikre sig det gode læsestof med hjem til julefreden.

- Vi opfordrer alle til at kigge forbi i løbet af december og særligt inden juleferien. Den er jo lang i år, og det er derfor oplagt med godt læsestof til de hyggelige aftener i sofaen eller til højtlæsning for børn eller børnebørn. Vi er klar til at give masser af inspiration og gode anbefalinger, hvis man skulle have brug for det, fortæller Arne.

Læs mere om juleprogrammet på Slagelse Biblioteker & Borgerservice via slagelsebib.dk

Her kan du også læse mere om og tilmelde dig SMS-julekalenderen 'Karmaboy - Det store pølsemysterium.