Klik og se annoncen

Fitness-centrene holder også lukket. Men det betyder ikke at man behøver at kvitte træningen. Nye digitale tiltag giver ny inspiration, og lokalt er der både stor ros og mange begejstrede kommentarer til træningen i Johnny Reimer Glerups facebookgruppe Hold GEJSTEN oppe og TRÆNINGEN vedlige m. Reimers Motivationsgruppe. Her går Johnny, som i den 'almindelige' hverdag blandt andet er personlig træner hos Aktivt Velvære i Slagelse, hver dag kl. 10 live med et nyt program, og det har samlet ganske mange brugere. I skrivende stund 1180. Rigtig mange lokale, men faktisk også fra hele landet samt fra blandt andet England, Færøerne - og Australien!

- Det var faktisk min datter Katrine på 19 år, der allerede fredag d. 13. marts - efter nedlukningen om onsdagen, sagde 'Far, så er det NU - du må i gang med online træning'. Mit klare svar var 'Mig, online træning - LIVE - det kommer så ikke til at ske'. Men det skete så. Og det er jeg dybt taknemmelig for i dag, smiler Johnny, som fortsætter med indslagene, så længe det giver mening.

- Min kone Dorte er med bag kameraet - og Katrine træner med så ofte hun kan ift. hendes uddannelse på gymnasiet. Så det er et familieprojekt - dejligt, fastslår Johnny. - Og især i disse tider, og jeg er også overbevist. om, at det er medvirkende til at vi bevarer vores energi, power og overskud i denne usædvanlige hverdag.

Med vanligt overskud har Johnny også selv en præstation i spil: - Vi er i dag nået til 30 armstrækkere - og der er mange, der har kommenteret 'uhh, hvor langt mon vi når op'. Jeg har lovet, at den dag det her slutter - så napper jeg 100 armstrækkere!!