Klik og se annoncen

Sidste år ud kom Janni Rees bog 'Golddigger - I think not'. Fredag d. 16. februar kl. 15 besøger hun Bog & Idé i VestsjællandsCentret sammen med et tv-hold. De skal lave optagelser til TV3-programmet 'Forsidefruer'. Jannis bog kan købes på dagen til særpris, og der vil være mulighed for at få bogen signeret samt en snak med Janni, oplyser Bog & Idé.

Janni Ree har i mange år optrådt på forsiden af danske dag- og ugeblade med historier, der har fået folk til at pege fingre ad hende og kalde hende golddigger og det, der er værre. Rollen som Oddset-Janni blev hendes første bekendtskab med kendisverdenen, og hvad der dermed følger af offentlig interesse. Det har givet oplevelser, som kun de færreste kommer igennem uden blå mærker på sjælen.

I sin bog fortæller Janni Ree om sit livs op- og nedture. Om tiden i USA, hvor hun levede i sus og dus, indtil hun pludselig blev sendt hjem på røv og albuer. Og om sagen, der kostede hende en fængselsdom, og hvordan dette påvirkede hende og hendes familie. Det er også historien om mændene i hendes i liv, hvoraf flere har været en del ældre end hende selv og ofte velhavende, senest ægteskabet med den 25 år ældre rigmand Karsten Ree.

Janni Ree fortæller om angsten for at blive gammel og tager læserne med tilbage til en barndom med druk i hjemmet, hvor skolen blev et fristed. Her fødtes ambitionen om at efterstræbe et spændende og glamourøst liv.

En del af historien får man også i programmet 'Forsidefruer' på TV3, som altså nu kommer til Slagelse for at optage.