Klik og se annoncen

- Har du en forkærlighed for stærke dråber i små glas, skal du prøve en snaps fra det kvalitets- og miljøbevidste bryggeri Likørhaven i Sørbymagle på Vestsjælland. Her bliver friske urter, bær, frugter og nødder indsamlet på udvalgte natursteder i lokalområdet og omdannet til forskellige smagfulde kryddersnapse. Det er budskabet fra VisitVestsjælland, som samtidig nævner Likørhavens nye Sprogø Snaps, der er produceret netop i samarbejde med VisitVestsjælland. - Den har en skarp eftersmag og et hint af frugt fra perikon og rønnebær, der findes på den lille ø midt i Storebælt.

Sprogø-snapsen kan blandt andet købes online hos Likørhaven og i gårdbutikken på Dybkærgaard ved Slagelse.

Besøg Sprogø

VisitVestsjælland tilbyder desuden unikke guidede ture til den naturfredede ø, der normalt er lukket for besøgende. Filmselskabet Zentropa har netop afsluttet optagelser på øen til filmatiseringen af den danske krimiforfatter Jussi Adler-Olsens bog 'Journal 64', der handler om det gamle kvindehjem på Sprogø.

- Bestiller du en af de guidede ture hos VisitVestsjælland, har du også mulighed for at købe en Sprogø Snaps med til en favorabel pris, oplyser VisitVestsjælland. Turene kan bestilles på: https://www.visitvestsjaelland.dk/booking/9699