Klik og se annoncen

Hos Simonne.dk på Klingeberg 14 i Slagelse udstiller Simonne Gorju i påskedagene, alle dage kl. 10-15, sine egne billeder i impressionistisk stil, men også personlige malerier.

- Ligesom man har et foto af sin familie. Men jeg maler det på min måde. Det betyder at det på den lange bane bliver lidt mere 'holdbart', smiler Simonne. - Man vælger selv hvilke farver jeg skal bruge og hvilke mennesker, der skal på, og så samarbejder vi om at skabe et personligt maleri. Der kan være bestemte ting, man gerne vil have med, og bag på billedet kan man skrive navne eller sine værdier - hvert maleri får sin helt egen historie, og kan gå i arv i familien.

LÆS OGSÅ: Salvador Dali og COBRA-kunstnerne

- Det er en lang proces. jeg laver dem helst i olie, ofte 10-15 lag, og der kan godt være et halvt til et helt års ventetid på de billeder. - Jeg bruger meget Rembrandt og Van Gogh farver, det er god kvalitet, fastslår Simonne Gorju, som samtidig lægger stor vægt på bæredygtighed og det lokale fællesskab, med lokale samarbejdspartnere. I galleriet har hun bl.a. også ting fra Produktionshøjskolen. - Jeg vil gerne støtte de unge, så meget jeg kan.

LÆS OGSÅ: Kunst, lys og påskeløb for børn

Simonne udfører også indretningsopgaver for både forretninger, virksomheder og private, og det hyggelige og karismatiske galleri bruges også som et moderne 'forsamlingshus', hvor man kan holde møder og arrangementer.

LÆS OGSÅ: Salon i Galleri-Jethoni.dk