Klik og se annoncen

Af John Hansen

Det er bestemt ikke så mange verdensmestre, Slagelse har at prale af...

Men en af dem, nemlig Malene Møller Huscher fra Slotsbjergby, erobrede titlen den forløbne sommer ved et VM-stævne i selveste Brasilien.

Malene spillede her en flot rolle på Danmarks døvelandshold i kvindehåndbold.

Debutant i 2018

Malene har spillet håndbold i rigtig mange år, og hun har spillet flere kampe som venstrefløj på Slagelse Håndbold Klubs 3. divisionshold.

Og hun - som først i 2018 fik debut på Døvelandsholdet og hurtigt blev udtaget til den 12-mands trup. der i eftersommeren deltog ved VM I Brasilien - fik forleden i Antvorskovhallen overrakt Kvartalets Idrætspris af Jørn C. Nielsen, formand for Slagelse Idræts Råd.

Vilje og kampgejst Jørn C. sagde bl.a. - til en lidt overrasket Malene, der var i hallen uden at hun på forhånd vidste, hvad der skulle ske lige forud for en SHK-turneringskamp: 'Malenes kvaliteter og personlighed vil være en kæmpe gevinst for alle håndboldhold,' udtaler Helle Brixen, der er landstræner for døvelandsholdet.

For døvelandsholdet udmærker du dig på en række punkter. Din kampgejst, vilje og træningsmoral er i verdensklasse.

Malene går altid forrest, tager initiativ og har samtidig blik for at håndbold er et holdspil, hvor samspil og holdånd er afgørende for succes.

Alsidig pige

Malene har på landsholdet spillet stort set spillet alle â??markpladser'.

Hendes alsidighed gør, at hun er guld værd i en lang turnering som VM, hvor skader og op- og nedture er uundgåeligt.

Ved VM blev Malene den 4. mest scorende dansker og var bl.a. derfor en meget vigtig faktor i Danmarks success som VM-vinder...

Og med Malenes træningsindstilling er jeg helt sikker på, at hun langt fra har toppet endnu, og at der vil ligge mange håndboldmæssige oplevelser og medaljer foran hende både på klubhold og på landsholdet.'

Berettede Jørn C. Nielsen og tilføjede selv:

- Med baggrund I Malene's flotte indsats og VM-guldmedaljen samt dit store engagement, gør, at vi i Slagelse Idræts Råd er glade for at belønne Malene med â??Kvartalets Idrætspris'!