Klik og se annoncen

Bolighuset på Japanvej 4 hedder ikke længere Idé-møbler. Både logo og indretning er blevet opdateret, og sortimentet af møbler og boligtilbehør er blevet både større og bedre, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Kunderne kan nu se frem til at besøge et nyt og endnu bedre bolighus, hvor kunden altid er i fokus.

- Vi glæder os til at vise vores nye bolighus frem. Jeg står klar sammen med butikkens velkendte personale og byder velkommen til både nye og gamle kunder, som selvfølgelig kan forvente den samme gode service som altid - nu i Ilva, siger butikschef i Ilva Slagelse, Henrik Mathiesen.

For at fejre, at Ilva og Idé-møbler nu er flyttet sammen i en nyindrettet Ilva i Slagelse, inviteres der til fest med 25-50 % på stort set alt i butikken. Det særlige tilbud gælder fredag, lørdag og søndag d. 9. - 11. august.

Sammenflytningen af bolighuset i Slagelse er sket som et led i en større strategisk omlægning, hvor alle Ilvas og Idé-møblers bolighuse bliver samlet under samme navn.

- Vi har samlet alt det bedste fra Idé-møbler og alt det bedste fra Ilva, og det har vi nu forenet i et indbydende bolighus, hvor vi kan tilbyde vores kunder et imponerende udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet, siger CEO, Rami Jensen.