Klik og se annoncen

Nu bliver det igen muligt at privatlease Hyundai-modeller, og foretrækker man den økonomiske tryghed, der er i privatleasing, er Hyundai Slagelse klar med leasingpriser, som starter ved 1.995 kr. om måneden.

- Tendensen er, at danskerne vil have styr på de faste udgifter og sikre sig mod værditab. Her giver privatleasing sikkerhed i budgettet, siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark, og tilføjer, at metallak samt vejhjælp i Danmark og resten af Europa er inkluderet i leasingaftalen.

i10 fra 1.995 kr./md.

Hyundai i10 er kendt som en god og rummelig pendlerbil. Netop nu kan man privatlease Hyundai i10 1.0 Eco Trend for 1.995 kr. om måneden med en udbetaling på 4.995 kr. Udstyret omfatter bl.a. aircondition, 7' touchskærm, Bluetooth, fartpilot med fartbegrænser, Apple CarPlay og multifunktionsrat.

For 100 kr. mere i måneden kan man vælge i10 1.0 Eco Trend med Komfortpakke, der desuden byder på varme i forsæder og rat, fuldautomatisk klimaanlæg samt rat i kunstlæder, og udbetalingen er stadig på 4.995 kr. Hyundai i10 med Deluxe-pakken til 2.195 kr. pr. måned tilføjer bl.a. baksensor, el-ruder i bag, statisk kurvelys, LED-kørelys, tågeforlygter, blink i sidespejle, sorte sidebeskyttelseslister, mørktonede ruder i bag, automatisk katastrofelys og hill-assist, som gør det nemmere at starte på et skrånende underlag.

Storesøsteren Hyundai i20 1.25 Trend koster også 4.995 kr. i udbetaling, mens den månedlige ydelse er på 2.495 kr. Udstyrslisten er lang og indeholder bl.a. 7' touchskærm, aircondition, Bluetooth, Apple CarPlay, bakkamera, baksensor, fartpilot, varme i forsæder og rat, el-justerbare sidespejle med varme og LED-blink, multifunktionsrat og vognbaneassistent, som advarer med lyd, hvis bilen utilsigtet er ved at forlade vognbanen.

Sidste år kårede FDM Hyundai KONA som markedets bedste nye mini-SUV, og modellen går iflg. Hyundai Danmark som varmt brød. Og lige nu kan man privatlease KONA med benzinmotor; en 1.0 T-GDi Trend til 2.995 kr. om måneden og en udbetaling på 6.995 kr.

Udstyrslisten tæller blandt andet 7' display med touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser funktion, bakkamera og baksensor, varme i forsæder og rat, blind vinkel-sensor, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, træthedsovervågning, 16' alufælge og meget mere.

Kør el-bil uden bekymringer

Mange bilkøbere drømmer om at skifte til en el-bil, men holder sig tilbage på grund af bekymringer om brugtbils-priserne. De kan nu realisere drømmen ved at privatlease Hyundai IONIQ. For 3.995 kr. i måneden og en udbetaling på 14.995 kr. kan man privatlease IONIQ Trend som både plug-in hybrid og el-bil. For samme pris, altså en udbetaling på 14.995 og 3.995 kr. om måneden, kan man helt ekstraordinært privatlease IONIQ electric i højeste udstyrsvariant Premium uden merpris, så længe lager haves.

- Uanset om man vælger benzin, diesel eller el, skal man ikke tænke på brugtmarked og værditab, når man skifter bil. Privatleasing skaber ro om økonomien og valg af bil, siger Annegrethe Skovby.