Klik og se annoncen

Maibritt Isberg Andersen og hendes kendte coachvirksomhed Ztrong holder normalt til på Valbygårdsvej 17 i Slagelse, men fredag var aktiviteterne flyttet til Liselund i Slagelse. Her fejredes virksomhedens 10 årsdag, og årets Ztrong pris blev overrakt til Guli Werther, som er klyngeleder i Københavns Kommune.

Ztrong prisen uddeles hvert år på Ztrongs fødselsdag den 1. april. Her inviteres protreptikere, nære samarbejdspartner og nære kunderelationer til underholdning, i år musikalske indslag af Ditte & Oliver samt foredrag af dr. phil. Ole Fogh Kirkeby, networking og prisoverrækkelse.

LÆS OGSÅ: Jørgen Klode forlader roret i Nybolig Erhverv

Ztrong nr. seks

- Det var i år sjette gang, prisen blev uddelt, fortæller Maibritt Andersen, som selv udvælger vinderen af prisen, efter følgende kriterier:

At der udvises et særligt talent for lederskabet

At der ageres professionelt, kvalitetsorienteret, værdiskabende og meningsdannende - da det læner sig op af ZTRONGs værdier

At der gøres noget ganske særligt for fællesskabet

Som nævnt blev prisen i år tildelt Guli Werther.

Personlighed og lederskab

- Jeg er klyngeleder i Københavns kommune med en medarbejdergruppe på ca. 200 og et ledelsesteam på syv pædagogiske ledere. Der samlet er fordelt på 14 matrikler.

Jeg er oprindelig uddannet pædagog, og har fra jeg var færdiguddannet i 2000 vidst, at jeg ville arbejde med ledelse. Jeg har igennem 18 år arbejdet med ledelse på forskellige niveauer, fra afdelingsleder, souschef, institutionsleder og nu fra 2011 'klyngeleder' med det overordnet ansvar for pædagogik, strategi, og økonomi for hele klyngen.

Jeg har taget mange forskellige uddannelser i ledelse. En master i ledelse på CBS, Diplom i ledelse, proceskonsulent, systemisk lederuddannelse osv. Sidst er jeg uddannet Protreptiker hos Ztrong. Og det har været med til at kvalificere mit lederskab.

Det jeg vægter højt i mit lederskab er indsigt, og at jeg som leder har fokus på en god balance mellem personlighed og lederskab.

Jeg oplever at mine værdier som troværdig, empati, samskabelse og nærvær bliver et stærkt redskab og en hjælp for mig som leder. Når jeg efterlever det, jeg står for, skaber det troværdighed. Når jeg som leder er i stand til at videreformidle mine standpunkter og værdier igennem mine handlinger, opnår jeg (for det meste) gensidig tillid. Der er vigtigt for mig, som leder at klargøre, hvad jeg ikke kan gå på kompromis med, i forhold til værdier, og det betyder i sidste ende at medarbejderne ved hvor de har mig som leder og det giver en tryghed i relationen, og ro i organisationen. Jeg ser mig selv som en rolle model, hvis jeg forventer at mine medarbejder arbejder med anerkendende følgeskab, må jeg selv gå i spidsen med anerkendelse og fornuft.

Tidligere prismodtagere:

2017: Henrik Nielsen og Rico Strate, ejer af Malerfirmaet Nielsen & Strate

2016: Helle Olsen og Peter Christensen, direktører AD Control

2015: Karen-Marie Heltoft, souschef og John Eriksen, forstander, Toften

2014: Claus Eskildsen, virksomhedsleder, Kongelyset Slagelse Kommune

2014: Ole Fogh Kirkeby, dr. phil. ved CBS, Ærespris

2013: Bitten Beyer Kirsch, virksomhedsleder, Slagelse Kommune