Klik og se annoncen

Havernes gyldne farver stråler om kap med de hundredvis af gule og orange græskar i alle størrelser, når man besøger Birkegården fra lørdag den 13. oktober. Og så er det ikke bare græskar, som man ser de fleste andre steder. Hos Merry og Finn Sørensen er der tegnet, syet og stillet op de sidste mange uger, for at man kan mødes af både prinser, prinsesser og adskillige andre eventyrfigurer.

For hele familien

I efterårsferien bliver der sædvanen tro holdt festlig halloween i Birkegårdens Haver. Haverne indbyder til udendørsaktiviteter, hvor man kan ride på æsler, eller man kan få vind i håret på ATV'erne.

- Hvis vejret tillader det, så tænder vi bål, laver dej til snobrød, som familierne kan hygge sig med om eftermiddagen. Mange aktiviteter er gratis og få koster 10, 20 eller 30 kr., oplyser Merry Sørensen.

For alle kreative sjæle kan der udhules og skæres i græskar, og man kan naturligvis købe sit eget færdige græskar med hjem. Eller lade det udstille i Birkegårdens Haver lørdag den 20. oktober, hvor der bliver sat lys i alle de græskar, der er kreeret i ugens løb.

- Er man til udendørs skattejagt, indendørs spøgelseslabyrint (til både store og små) eller måske til flot ansigtsmaling, så er det også en mulighed. Ingen kommer til at kede sig, lover Merry Sørensen. man kan se hele programmet på birkegaarden.dk.

200 fantasifulde halmfigurer

Man kan møde omkring 200 flotte, sjove og rigtige uhyggelige halmfigurer rundt omkring i haverne. Både hekse og spøgelser er sluppet løs, så man støder på dem, når man allermindst mindst venter det.

I caféen er der blevet bagt lækre burgerboller i mange farver til halloweenugen. Når sulten melder sig, kan både store og små få stillet sulten i ægte monsterburgere.

Havevandring og børnebuffet

Lørdag den 20. oktober kl. 16.30 fører Merry Sørensen an på en smuk efterårsvandring i haverne, og fra kl. 17.30 er der dækket op til den helt store monster-burger-buffet i Café Klokkeblomst.

Når mørket sænker sig, kommer der lys i de flotte græskarlygter på havegangene - en rigtig hyggelig afslutning på en uge med både gys, hekse og spøgelser.

Birkegårdens Haver fejrer halloween fra lørdag den 13. til søndag den 21. oktober.