Klik og se annoncen

Af John Hansen

Aldrig tidligere har vi dog set et halvt hold måtte melde afbud på en enkelt dag - kampdagen!

Men det oplevede vi forleden ved Team Skælskørs sidste hjemmematch i Badmintonligaens grundspil.

Stage og hyggeoptakten

Det var ellers sådan en dejlig aften.

Ikke færre end 100 forventningsfulde, engagerede sponsorer, politikere, pressefolk og gæster var mødt frem til TS-formand Michael Stages hyggelige optakt med skøn mad, dejligt samvær og nyttig networking inden kampen mod Greve.

Også kommunaldirektør Frank E. Andersen var på plads - sammen med to-tre borgmestre, John Dyrby Paulsen, Stén Knuth og vice Villum Christensen.

Nej tak til baciller...

En mægtig aften - også sportslig - tegnede sig.

Indtil TS-sportschef Steen S. Pedersen fik ordet. Efter at Frank Andersen havde fortalt om den dejlige kommune, og Michael Stage havde berettet om den flotte støtte de mange sponsorer ydede Team Skælskør.

'Velkommen til 2019,' understregede Michael Stage.

Steen P. var denne gang uden en spiller (det er ellers kotyme, at han har en TS-spiller med før matchen til at udtale sig også) - man kunne bare ikke risikere flere baciller...

Chokmeldingen fra Steen

Træner og sportschef måtte nemlig fortælle det lettere chokerede optaktspublikum, at TS på samme dag havde modtaget hele tre afbud. Et halvt hold måtte melde fra.

Senest var det Kim Astrup, der var blevet syg (maveforgiftning ved fællestræning i Brøndby), og selvom man prøvede at trylle ham rask på rekordtid, så var det altså håbløs gerning.

Dermed måtte Team Skælskør forsøge sig med reserver, dels mere lokale, dels en man der på dagen skulle flyves ind fra Schweiz.

Røg fire pladser ned...

TS var ikke slagkraftige nok i selve holdmatchen, selvom det såmænd kun var knebent, at man - meget nær et 3-3-resultat - tabte 2-4.

På samme måde gik det blot to dage efter i Aarhus, hvor TS havde de samme handicaps - og atter tabte 2-4.

Det kostede en ellers pænt sikker førsteplads i tabellen (grundspilet). I stedet blev TS nummer fire, og så får man altså nogle ekstra kampe - svære kampe - for evt. igen at kunne nå DM-finalen.

Her mandag den 11. februar kl. 19 møder man i Skælskørhallen DM-vinderne fra Skovshoved, som også var stødt ind i skadesproblemer i grundspillet.

Farvel til TS eller Skovshoved

Det skal siges, at de 100 sponsorer og støtter - efter samværet i lokalerne på 1. sal i hallen - fik en fortsat udmærket og spændende aften med Team Skælskør.

Sammen med mere end dobbelt så mange andre tilstrømmende tilskuere, fulgte de TS-holdets ihærdige bestræbelser på at gøre det umulige.

Det lykkedes som bekendt ikke. Så nu venter for DM-guldvinderen fra 2009, 12, 13 og 14 - ja 7-9-13 vil nogen nok nu sige - en rigtig danmarksmester 2018 i Skovshoved allerede i næste runde... Og én af de to store ryger altså ud allerede her i februar!