Klik og se annoncen

Velkomsten er overvældende og faktisk ret imponerende: Et farverigt blomsterhav viser vej til den indbydende reception på Hotel Lillevang på Jyllandsvej 2 Slagelse. Byens nyeste hotel, som er godt på vej til at styrke Slagelses placering på landkortet. Det sker efter en grundig og fuldstændig gennemgribende totalrenovering af det tidligere vandrerhjem på stedet.

- Der er sket meget siden overtagelsen for halvandet år siden, smiler Jens Würtz, som har stået i spidsen for projektet lige fra starten, og i dag driver stedet sammen med hustruen Birgit.

Oprindelig var planen at der fortsat skulle være vandrerhjem på adressen. Men i dag er det et hotel med topmoderne værelser, bl.a. en lækker brudesuite. 32 værelser i alt, som samtidig er hyggelige - og udstyret med superflotte badeværelser. Hvilket ikke er gået ubemærket hen blandt kunderne.

- I marts havde vi en belægningsprocent på 82, konstaterer Jens Würtz.

Gæsterne er både folk som er på arbejde i området. Men der er også mange andre eksempler. - En familie fra Nordsjælland har fundet os - de har ingen relationer til Slagelse, men kommer nu herned og bor her med hele familien.

Vikingelegeplads og minigolf

Udenfor hovedindgangen er allerede etableret et hyggeligt udemiljø med borde og stole, og flere ting er på vej, lover Jens Würtz: - Vi har to prioriteter. Vi laver Sjællands største vikingelegeplads og vikinge minigolfbane. Samtidig vil hele huset blive filtset, så også den røde del af bygningen får samme udseende som hovedbygningen.

- Så kan vi begynde at fremtræde som et forhåbentlig eksklusivt hotel.

- Vi har mulighed for at bygge 16 nye værelser oven på den røde bygning. Og som det går nu, er det nok ikke fjernt, konstaterer Jens Würtz, som også fremhæver hotellets placering. - Vi har en ekstremt god beliggenhed, otte minutter fra bymidten - og otte minutter fra motorvejen.

En del af inventaret på Lillevang kan muligvis vække minder. - Vi har købt al inventaret fra Hotel Frederik d. II, anvendt det vi kunne bruge og solgt resten, fortæller Jens Würtz.

Ønskerestauratører

Hotel Lillevang har på den kulinariske front indgået en aftale med Betina og Christian Krüger Dannevang fra restaurant Roots4 i Slagelse, som leverer maden til bl.a. selskabslokalerne. På sigt er det også hensigten at åbne en a la carte restaurant på stedet. Primært for hotellets gæster, men også for lokale familier, som kan komme og spise, samtidig med at børnene kan nyde den ny legeplads. - Der er brug for noget til børnefamilierne her i området.

At det blev netop Betina og Christian, som står for maden på det ny hotel, er langt fra tilfældigt.

- Det er mine ønske-restauratører, konstaterer Jens Würtz. Som med vanlig omhu har valgt det han selv synes er allerbedst til hotelgæsterne.

- Vi var selv kunder hos Roots4, og ved at hvis man skal ud og spise rigtig godt og ikke det samme som alle andre steder, så er det derop man går.

Mange stamgæster fra Roots4 har da også allerede holdt arrangementer i de flotte, nyrenoverede selskabslokaler på Hotel Lillevang.

- Folk har taget rigtig godt imod det, det er ret sjovt at være med til, smiler Christian Dannevang, som satser på god mad til en fair pris. - Det er konceptet.

Påskebuffet og påskejagt

Faktisk er der påskesøndag d. 21. april kl. 12-15 en oplagt mulighed for at tage forskud på glæderne. Her lines der nemlig op med påskebuffet på Hotel Lillevang, med en overdådig menu med et væld af både kolde og lune retter. For børn og barnlige sjæle arrangeres påskejagt med æg og andre overraskelser.

Mange har allerede tilmeldt sig, men der er stadig plads, og man kan bestille bord på tlf. 69155656 (tryk 2 for restaurant).