Klik og se annoncen

Af John Hansen

Rasmus Horn Langhoff er født og vokset op i Slagelse.

Den socialdemokratiske MF'er har hus på Reersø, er opstillet for Kalundborgkredsen - og yderst aktiv i folketingets uddannelsesudvalg.

Sidste år fremkom Rasmus Horn - også her via Søndagsavisen - med ønsket om, at vi efter nedlæggelsen af Holbæk Seminarium igen får et lærerseminarium her i regionen.

Skolekridt i Høng

'Vi ser jo, hvordan mange skoler - ikke mindst i Slagelseområdet - mangler uddannede lærere, og det har altså noget med at gøre, at de unge skal til enten Roskilde eller Vordingborg for at blive uddannet,' siger Rasmus til Søndagsavisen under et besøg på Nytorv i Slagelse.

Rasmus Horn Langhoff fortsate dagens uddannelseskampagne ved Høng Gymnasium, hvor han med uddeling af â??skolekridt-slik' slog til lyd for 'en læreruddannelse på Vestsjælland, gerne med adresse i Slagelse - og undervisning i både Slagelse og Holbæk.

Det budskab blev der taget godt imod blandt de unge i Høng, som efterlyser flere gode uddannelsestilbud på Vestsjælland,' påpegede Rasmus Horn.

Uddannelse og forskning

Og faktisk er Rasmus Horn Langhoff - tidligere måske mest kendt som S-ligestilingsordfører, en af de få mandlige af slagsen - formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg.

'Og det er jeg rigtigt glad for. Det synes jeg er en vigtig sag,' mener Rasmus, der jo selv har haft sin skolegang i Slagelse - herunder også på Slagelse Gymnasium.

Læs mere om valgkampen i Søndagsavisen.