Klik og se annoncen

- Selv om superhelte er i høj kurs, så behøver man altså bare være en ganske almindelig voksen med lyst og overskud til samvær med et barn der ønsker sig en voksenven. Det er budskabet fra Børns Voksenvenner, som mandag d. 19. marts kl. 19-20 holder informationsmøde i Slagelse, for alle som har lyst til at høre lidt mere om organisationen.

- Man mødes med sin ven nogle timer - en hverdag eller en dag i weekenden to til fire gange om måneden, som det nu kan passe i eget og barnets liv.

Som voksenven bliver man barnets helt egen ven, og aftaler selv hvad tiden skal bruges til: For rigtig mange står udendørs aktiviteter, som ture i skoven og ved stranden, bål og fiskeri, lidt fodbold eller anden sportsaktivitet højt på ønskesedlen, det kan også være at I bager eller laver mad sammen, går på biblioteket eller finder en god legeplads at besøge.

Men når vi spørger barnet hvad der er allervigtigst, er svaret meget tit: 'han/hun skal være rar og god til at snakke og hygge sig med'.

- I hele området, Slagelse, Korsør og Skælskør har vi 19 børn på venteliste, heraf flest drenge, oplyser Børns Voksenvenner.

- Er du den voksenven vi venter på - eller går du med tanker om at gøre en forskel for et barn, så har du mulighed for at høre mere på informationsmødet mandag den 19. marts kl. 19 til 20 i Slagelse Biblioteks mødelokaler på Stenstuegade.