Klik og se annoncen

Af John Hansen

Der er fortsat fin gang i hockeyspillet i Sørbymagle.

Og ikke mindst for ungdommen er der - og har været - mange gode aktiviteter.

'Og så bruger vi blandt andet vore sponsorkroner til at yde støtte til ture til turneringer,' fortæller formanden Nina O'Neill fra Sørbymagle IF's hockeyafdeling.

Afsted til stævner

Og hun forklarer videre: 'Vi har således haft vore ungdomshold U 10 - U 18 i Tyskland og Sverige, og også hold til stævne i Odense.

Da vores senior-ligahold vandt DM indendørs, deltog de i en international turnering i Kroatien og Slovenien.

Vi yder ligeledes støtte til de spillere fra klubben, som bliver udtaget til landsholdet. Ellers støtter vi sociale tiltag for vore ungdomsspillere, som for eksempel kan det være en dag med bowling eller støtte til en afslutning, samt til vores årlige julebanko afslutning,' beretter man i Sørbyafdelingen.

Bedre trænere

Nina videre: 'Vi har også brugt støtten fra OK til at sende to af vore trænere af sted til det afsluttende forløb på deres træneruddannelse hos EHF.

Vi har ca. 55 aktive spillere pt. og her er flertallet børn og unge, der træner ude to gange om ugen indtil indendørs sæsonen begynder i oktober.

Den 1.-3. november tager vores U14 hold til Berlin blandt andet også med støtte fra Dagli'Brugsen og OK.'

Støttepengene til Sørby har OK's kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.

'Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger.

Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,' påpeger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

PÅ billedet ses Sørbymagle Hockeyklubs U 10 - 12 med træner Rikke Moll samt uddeler Johnny Christensen Daglig Brugsen i Sørby.