Klik og se annoncen

Af John Hansen

En pragtfuld sensommeruge med spændende golf - både for amatører og unge professionelle.

Det er, hvad man netop nu kan opleve på TGS-banen ved Skovse.
Unge talenter pisker kuglerne 300 meter deruda' - det ser fantastisk ud og kan selvfølgelig være lidt vanskeligere i fredagens tiltagende blæst.

Det er Trelleborg Golfklub Slagelse, der her i september har erhvervet værtsskabet for Ecco Tour med tilhørende bredt program.

Her har både unge, lovende, ambitiøse folk og gedigne lokale amatørspillere kunnet folde sig ud over flere dage.

Torsdag og fredag...

Allerede fra mandagen af begyndte de tour-relevante aktiviteter. Også med fine blandede hold - og veloplagte koryfæer som Bernd Griese og Poul Møller i fri udfoldelse...

Og selve ECCO Tour turneringen, Harboe Open by Slagelse Kommune og Sparekassen Kronjylland, i Trelleborg Golfklub Slagelse er kommet godt fra start, kan vi melde.

Det er her at fremtidens danske og nordiske golfstjerner - over hele tre dage til og med finaledagen fredag - dyster om en præmiesum på 300.000 kroner.

Og mon ikke banerekorden på 67 står for totalt fald ved Ecco-finalerunden fredag? Og jo, allerede før havde norske Elias Bertheussen skudt den ned til 65 slag.

Ecco Tour er stedet

Søndagsavisen og VDonline - som var med fra første hul fredag kl. 08.30, hvor der var en vanskelig modvind som ekstra udfordring - kan fortælle, at netop ECCO Touren er stedet, hvor bl.a. Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard fik deres golf-uddannelse.

Og det er her, alle store danske spillere begynder deres professionelle karriere.

Der er således netop nu i Slagelse god mulighed for måske at opleve den næste Thorbjørn Olesen eller Lucas Bjerregaard på tætteste hold.

Lokale på wildcard

Også nogle af de unge talenter fra Trelleborg Golfklub Slagelse er på banen: Niclas Normann, Patrick Andersen, Magnus Madsen og Anton Gabriel er med i Ecco Touren på wildcard.

Og de har gjort det fint indimellem. Med naturlige op- og nedture. Normann røg med i finalefeltet på i alt ca. 50 mand.

Baneomgang: 67 slag

Samtidig gik de fem bedste ud i første runde og indtog banen i 67 slag, fem under par. Samme som den nu tidligere banerekord.

Korsør Golfklubs Christian Jacobsen noteredes som bedste lokale mand - i tre slag under banens par. Og Christian fra KGK's 1. divisionshold slog sig efterhånden op på en delt 11. plads - og er som omtalt med i fredagens finale.

Mens TGS' egen Normann fra starten skød sig ind på en delt 39. plads efter en runde i ét slag over par.

Vi må følge dem på den halve fredag - og man kan bare komme ud for at nyde det og/eller heppe!

De kan ifølge TGS også følges på: http://eccotour.org/scores/#/competition/1390498/leaderboard.